go_to_content

Voordelen een elektrische bedrijfswagen leasen

 1. Milieuvriendelijk rijden: Elektrische bedrijfswagens stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit. Dat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de luchtverontreiniging en de impact op het milieu. Je draagt direct bij aan een schonere luchtkwaliteit en een duurzamere toekomst.

 2. Kostenbesparing: Elektrische voertuigen hebben lagere operationele kosten dan hun brandstof tegenhangers. Met minder bewegende onderdelen en minder uitgaven aan dure onderhoudsbeurten, bespaar je aanzienlijk op onderhoudskosten. Bovendien zijn elektriciteitstarieven lager dan brandstofprijzen, waardoor je totale kosten nog verder dalen. 

 3. Subsidies en belastingvoordelen: Er zijn subsidies, belastingvoordelen en andere stimulansen om de overstap naar elektrische voertuigen aan te moedigen. Dit kan uw investering in een elektrische bedrijfswagen nog aantrekkelijker maken. Een van die subsidies is bijvoorbeeld de Subsidie Emissieloze Bedrijfs Auto SEBA.

 4. Lagere brandstofkosten: Elektriciteit is doorgaans goedkoper dan benzine of diesel watresulteert in aanzienlijk lagere brandstofkosten. Met een elektrische bedrijfswagen kunt je je operationele kosten verminderen.

 5. Stille en soepele ritten: Elektrische voertuigen bieden een stille en soepele rijervaring zonder de trillingen en het geluid van een verbrandingsmotor. Dit zorgt voor een aangenamere rit, vooral in stedelijke omgevingen.

 6. Verbeterd bedrijfsimago: Door te kiezen voor een elektrisch voertuig laat jouw bedrijf zien dat het duurzaamheid en milieubewustzijn belangrijk vindt. Dit draagt bij aan een positief imago bij klanten en partners.

 7. Toegang tot milieuzones: Steeds meer steden en regio's voeren milieuzones in waar alleen voertuigen met lage emissies toegang hebben. Met een elektrische bedrijfswagen heeft u vaak wel toegang tot deze emissievrije zones, wat uw flexibiliteit vergroot..

 8. Innovatieve Technologie: Elektrische voertuigen komen vaak met geavanceerde technologische functies, zoals slimme infotainmentsystemen, rijhulpsystemen en geïntegreerde connectiviteit, waardoor je rijervaring en productiviteit worden verbeterd.

Kortom, het leasen van een elektrische bedrijfswagen biedt niet alleen economische voordelen, maar draagt ook bij aan een duurzamere en groenere bedrijfsvoering. Wij helpen je graag bij het realiseren van deze voordelen en het creëren van een positieve impact op jouw bedrijf en het milieu.

Populaire elektrische bedrijfsbussen

De Kangoo van Renault werd onlangs uitgeroepen tot International Van of the Year 2022, en het is niet moeilijk te zien waarom. De Kangoo is een krachtige en efficiënte bestelwagen die schoon en stil rijdt. Met aanzienlijk lagere bedrijfskosten dan zijn tegenhangers op diesel of benzine is de Kangoo een uitstekende keuze voor elk bedrijf.

De Toyota ProAce, Opel Vivaro-e, Peugeot e-Expert en Fiat e-Ducato zijn ook populaire elektrische bestelwagens op de markt. Met zoveel geweldige opties hebben bedrijven het nog nooit zo gemakkelijk gehad om over te stappen op elektrische bestelwagens.

Financial lease voor ondernemers

Met financial lease kun je een nieuwe of minder gebruikte auto krijgen voor een maandelijkse betaling die binnen jouw budget past. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kilometerstand van de auto of de reparatie ervan als er iets misgaat - de leasemaatschappij zorgt daarvoor. Voor veel ondernemers is het leasen van een auto dan ook de meest kosteneffectieve manier om zich van betrouwbaar vervoer te verzekeren. Zo vermijd je niet alleen de hoge aanloopkosten die gepaard gaan met de aankoop van een auto, maar het geeft je ook de flexibiliteit om je auto te upgraden naarmate jouw bedrijf groeit.

Waarom kiezen voor een elektrische bedrijfswagens bij Leaselinq

 1. Milieuvriendelijk: Onze elektrische bedrijfswagens stoten geen schadelijke emissies uit, wat bijdraagt aan een schonere luchtkwaliteit en een verminderde ecologische voetafdruk voor jouw bedrijf.

 2. Kostenbesparend: Elektrische voertuigen hebben lagere operationele kosten dan traditionele brandstofauto's. Bespaar op brandstof, onderhoud en belastingen terwijl u uw bedrijfskosten verlaagt.

 3. Innovatieve technologie: Profiteer van de nieuwste technologische snufjes in onze elektrische bedrijfswagens, waaronder geavanceerde infotainmentsystemen, rijhulpsystemen en connectiviteitsmogelijkheden.

 4. Bedrijfwagen inrichting: Je kunt je bedrijfswagen bij ons leasen inclusief een volledig voor jou op maat gemaakte bedrijfswagen inrichting.

 5. Flexibele leaseopties: Onze verschillende leaseplannen zijn afgestemd op  jouw zakelijke behoeften. Kies uit korte- of langetermijnleases en pas je kilometrage aan voor maximale flexibiliteit.

 6. Deskundig Advies: Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische bedrijfswagen voor uw bedrijf. We helpen jegraag met het maken van de beste beslissing.

Hoe werkt het leasen van een elektrische bedrijfswagen bij Leaselinq? 

 1. Kies je model: Bekijk ons assortiment van elektrische bedrijfswagens en kies het model dat aan jouw eisen voldoet. Weet je niet zeker welke bedrijfsauto aan jouw behoeften voldoet en/of wil je advies. Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je met het samenstellen van de ideale wagen! 
 2. Selecteer je leaseplan: Kies het leaseplan dat het beste bij uw bedrijf past - of je nu op zoek bent naar maximale flexibiliteit of langetermijnvoordelen.
 3. Maatwerk kilometerpakket: Bepaal het aantal kilometers dat je verwacht te rijden en pas uw leasepakket hierop aan.
 4. Indienen en goedkeuren: Dien je aanvraag in. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op om de aanvraag door te spreken. 
 5. Geniet van je elektrische bedrijfswagen: Zodra alles is goedgekeurd, kunt je genieten van de voordelen van uw nieuwe elektrische bedrijfswagen en de weg op gaan met vertrouwen en efficiëntie.

Om je van een passend aanbod te kunnen voorzien, vragen wij je:

 • Hoeveel kilometer rijd je op jaarbasis met de bedrijfswagen?
 • Ben je regionaal of landelijk in bedrijf?
 • Wat is het laadvermogen waaraan de bedrijfswagen moet voldoen?
 • Heb je specifieke wensen m.b.t. de grootte en inrichting van de bedrijfswagen?

Wacht niet langer! Kies voor duurzaamheid, innovatie en kostenbesparing door vandaag nog jouw elektrische bedrijfswagen bij Leaselinq te leasen. Neem contact met ons op 0341 76 00 88 voor deskundig advies en beginj jouw reis naar een groenere bedrijfsmobiliteit.

 

 

 

Emissievrij

Emissievrije binnensteden komen steeds dichterbij. In het klimaatakkoord staat dat vanaf 2025, 30 tot 40 grotere steden deze zero-emissie zones zullen invoeren. Deze zones, gelegen in stadscentra, zijn verboden terrein voor vervuilende voertuigen. Dit heeft een grote impact op bedrijven die afhankelijk zijn bezorgen van producten in deze binnensteden.. Steeds meer gemeenten maken deze zones daarom al bekend in aanloop naar 2025, om ondernemers voldoende tijd te geven zich hierop aan te passen en om eventuele leveringsmethoden aan te passen aan de nieuwe regelgeving.

Een elektrische bedrijfswagen geeft jou als ondernemer een voorsprong op de nieuwe stadslogistiek. Er zijn subsidiemogelijkheden beschikbaar voor elektrische bedrijfswagens. Neem als je meer informatie wilt over het kiezen van een bedrijfswagens of van welke subsidies je gebruik kan maken contact met ons op. 

Terug naar vorige pagina