go_to_content

Enthousiaste allround marketeer

LeaseLinq is op zoek naar een enthousiaste allround marketeer die onze online kanalen naar een hoger niveau gaat tillen. Kan jij onze doelgroep informeren en inspireren? Nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Jij bent proactief en mag deze functie zelf vormgeven.

Jouw gevarieerde salessupport uitdaging

Als Sales support medewerker bij LeaseLinq ben jij – samen met de accountmanager – dé schakel tussen de klant en leasebedrijven. Als lease-experts doen jullie er alles aan om de klant volledig te ontzorgen. Jullie hebben dan ook de taak om de beste deals te vinden en klanten op een professionele manier te bedienen. Ook ondersteunen jullie ze in het wagenparkbeheer.

Jouw uitdaging als accountmanager

Als accountmanager bij LeaseLinq ben jij dé schakel tussen de klant en leasebedrijven. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille, bestaande uit verschillende grote organisaties. Jij neemt jouw klanten mee in de leasewereld en je ondersteunt ze bij het beheren van hun uitgebreide wagenpark.

Ben jij het commerciële talent die wij zoeken?

En pak jij iedere kans aan om je klanten zo goed mogelijk te adviseren? Als lease-professional bezit jij de skills en aantoonbare ervaring om ons team van enthousiaste lease-adviseurs uit te breiden....

Afstudeermogelijkheden

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ben je zelfstandig en gemotiveerd? Bij LeaseLinq krijg je de vrijheid om de opdracht tot een goed einde te brengen, met alle benodigde ondersteuning.
Kom jij ons team versterken?
Stuur je motivatiebrief met CV naar joella.schenk@leaselinq.nl of neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.
Neem contact op