Beluister hier onze BNR reclamespot
Afspelen
Heb je al een offerte? Laat ‘m ons vergelijken voor de beste deal!
Vergelijk mijn offerte
Foto van Henk van Zanten
Henk van Zanten
Inkoop / Marketing / Aftersales
Henk  is opgegroeid in het “autovak/dealerbedrijf” en heeft onder andere de opleidingen IVA Driebergen en HBO Management, Economie en Recht  en vak gerelateerde opleidingen doorlopen. Henk houdt zich naast advisering ook bezig met inkoop, marketing, internet en aftersales. Het succes van Leaselinq volgens Henk? "Doordat wij 100% onafhankelijk zijn en wij met meerdere grote en kleine leasemaatschappijen en dealergroepen werken, bieden wij onze klanten volledig inzicht in de beste oplossing voor zijn/haar leasevraag. Door altijd die extra inspanning voor onze klanten te doen, zorgt Leaselinq voor de beste transparante leaseoplossingen."
Henk van Zanten
Inkoop / Marketing / Aftersales
Foto van Marije Hof
Marije Hof
Accountmanagement
Marije is na haar studie commerciële economie direct de “auto leasewereld” ingestapt. Ze heeft 3 jaar de functie van wagenparkbeheerder vervuld bij een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Dit deed ze op zowel Large accounts (wagenparken van ongeveer 1000 auto’s) als op het MKB segment (wagenparken van 1-35 auto’s). Sinds 8 jaar werkt ze bij Leaselinq en vervult ze de functie van Accountmanager buitendienst voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Het succes van Leaselinq volgens Marije? "Persoonlijke contact, de pro activiteit en de correcte opvolging die daar bij hoort. Daarnaast het volledig en transparant informeren van onze klanten. Bij ons bent u geen nummer maar een gewaardeerde klant!"
Marije Hof
Accountmanagement
Foto van Jochem van der Horst
Jochem van der Horst
Accountmanagement
De achtergrond van Jochem ligt in de consultancy waarvan een groot aantal jaren bij leasemaatschappijen. Hij heeft zijn opleiding onder andere genoten aan de Hogeschool Haarlem afdeling Small Business. Jochem is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen Leaselinq. Hij ziet het als een uitdaging om ondernemers persoonlijk te adviseren bij de keuze voor een leaseauto van aanvraag tot aflevering.
Jochem van der Horst
Accountmanagement
Foto van Wendy van de Langemheen
Wendy van de Langemheen
Aftersales
De achtergrond van Wendy ligt bij het onderwijs. In eerste instantie in het voortgezet onderwijs en daarna bij een groot opleidingsbureau. Wendy is verantwoordelijk voor de aftersales bij Leaselinq. Met name de klanttevredenheid na aflevering is haar terrein. Daarnaast handelt ze de meest voorkomende operationele vragen snel en accuraat af.
Wendy van de Langemheen
Aftersales
Foto van Elise Sas
Elise Sas
Commercieel medewerkster
Elise heeft jarenlang gewerkt bij een telemarketingbureau. Na haar studie Communicatie is ze hier fulltime gaan werken en hield ze zich bezig met sales en het onderhouden van het klantencontact, onder andere voor projecten in de automotive branche.
Elise Sas
Commercieel medewerkster
Foto van Jaap Dwarshuis
Jaap Dwarshuis
Accountmanagement
Jaap is tijdens zijn studie bedrijfskunde al aan het werk gegaan bij een grote leasemaatschappij. Hij heeft vijf jaar gewerkt als accountmanager voor de corporate accounts en daarnaast voor het MKB. Bij Leaselinq werkt Jaap als Accountmanager voor nieuwe en bestaande klanten.
Jaap Dwarshuis
Accountmanagement
Foto van Mark Suierveld
Mark Suierveld
Commercieel medewerker
Mark is een zeer ervaren lease-specialist. Door jarenlange ervaring in meerdere functies bij één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland is Mark de gesprekspartner met betrekking tot alle leasegerelateerde vragen. "Doordat wij samenwerken met meerdere grote en kleine leasemaatschappijen en dealergroepen, zijn wij in staat om altijd de beste leasedeal te maken. Wij snappen de wensen en behoeften van onze klanten en doen altijd net dat stapje extra"
Mark Suierveld
Commercieel medewerker
Foto van Joëlla Schenk
Joëlla Schenk
Marketing / Aftersales
Joëlla is als afstudeerstagiaire bij Leaselinq gekomen, om onderzoek te doen naar de klanttevredenheid. Nu haar studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam is afgerond, is zij bij Leaselinq gebleven. Zij zal het persoonlijke contact met klanten onderhouden en ondersteunen bij operationele taken.
Joëlla Schenk
Marketing / Aftersales
Foto van Patrick Dankbaar
Patrick Dankbaar
Accountmanagement
Patrick heeft na zijn studie Commerciële Economie ervaring opgedaan als binnendienst medewerker bij een grote leasemaatschappij. Na 6 jaar binnendienst besloot hij dat het tijd werd om aan de slag te gaan in de buitendienst. Na anderhalf jaar accountmanager te zijn geweest voor bestaande en nieuwe klanten binnen het MKB, is Patrick bij LeaseLinq gekomen om het accountmanagementteam te versterken. Zijn doel bij LeaseLinq is het persoonlijk adviseren en ontzorgen van klanten, om zo de klanten te kunnen binden en behouden.
Patrick Dankbaar
Accountmanagement

Onafhankelijk voor MKB en ZZP

 

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. En wij geven eerlijk en transparant advies. Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden

PERSOONLIJKE SERVICE & ADVISERING


Onze kracht? De persoonlijke benadering. Hebt u een bedrijf met 15 man personeel? Of bent u een ZZP’er? U kunt vertrouwen op onze betrokkenheid. Op onze deskundigheid. En op onze snelheid van werken. Zonder hoogdravend vakjargon. Maar mét de absolute gedrevenheid om voor iedere individuele klant de beste lease-oplossing te realiseren. En dat kan alleen als we elkaar kennen.

We doen het graag Anders

LeaseLinq is in 2011 opgericht door drie professionals in autoleasing: Henk van Zanten, Jochem van der Horst en Koen Versteeg. Wij wilden het graag anders doen voor MKB-ondernemers en ZZP’ers. Persoonlijker. En met nadruk op eerlijk advies en een hoge servicegraad. Want juist ‘kleinere’ ondernemers hebben behoefte aan persoonlijke advisering. Immers, leasing is best ingewikkeld.
Onze klanten waarderen onze dienstverlening

3 KERNWAARDEN


Kernwaarde van Leaselinq

Persoonlijke aandacht

Het is onze ervaring dat persoonlijke aandacht en service dé basis is voor een goede kwaliteit van dienstverlening. Wij luisteren naar u. Zodat we uw eisen, wensen en mogelijkheden goed doorgronden. We zijn er voor ú. Samen selecteren we de juiste auto en het best passende leasecontract.
Kernwaarde van Leaselinq

De zekerheid van onafhankelijk advies

Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk advies. Maar dan ook écht. Wij vragen standaard een offerte op bij meerdere leasemaatschappijen. En vertellen u alles over de grote én de kleine lettertjes. Eerlijk en open. Het resultaat: de beste lease-oplossing voor uw situatie.
Kernwaarde van Leaselinq

Het gemak van full operational lease

Bijtelling, brandstofomslagpunt, btw voor privégebruik… een auto leasen is best ingewikkeld. Wij maken het u graag gemakkelijk. Met eerlijk advies in heldere taal, zonder onnodig vakjargon. En met het zorgeloze gemak van full operational lease en shortlease.

MEER WETEN?


Ontdek ons ruime aanbod nieuwe auto’s en gebruikte auto’s