go_to_content
Tesla Model 3

Bij een duurzaam wagenpark horen een aantal aandachtspunten

Cupra Leon Sportstourer

Werkgeversvergoeding thuisladen EV’s 2024

Maar hoe zit het met de werkgeversvergoeding in 2023 in verband met het huidige energieprijs plafond? Als je een leaserijder bent die zijn auto regelmatig thuis oplaadt, kan het zijn dat je al snel het energieplafond overschrijdt en het reguliere tarief moet betalen. Wij leggen je er meer over uit!

Lees meer
Mercedes EQC

Fiscale voordelen van elektrisch rijden in 2024

Elektrisch rijden heeft nog steeds aantrekkelijke fiscale aspecten zoals een gunstige bijtelling en vrijstelling van aanschaf-en wegenbelasting. Maar er zijn nogal wat veranderingen in de toekomst van fiscale regelgeving.

Lees meer
Elektrisch wagenpark Leaselinq

Elektrisch wagenpark

Als ondernemer heb je natuurlijk het beste voor met je bedrijf en je werknemers. Daarnaast wil je ook op maatschappelijk vlak graag je steentje bijdragen. Door over te stappen op een geheel elektrisch wagenpark sla je maar liefst drie vliegen in één klap. Welke dit zijn, en welke stappen je moet ondergaan voor een succesvolle transitie lees je hier in deze blog. 

Lees meer
Tesla Model X

Het stimuleren van elektrisch rijden in 2024

Elektrisch rijden is populair onder veel zakelijke leaserijders, ondanks de wijziging in fiscale bijtelling. Het aanbod elektrische auto's stijgt. Toch is niet iedere berijder gecharmeerd van een elektrische auto. Hoe stimuleer je het elektrisch rijden onder de medewerkers, als onderdeel van verduurzaming van de organisatie?

Lees meer
Lexus UX

Duurzame alternatieven voor een elektrisch wagenpark

Is een (deels) elektrisch wagenpark voor jouw organisatie nog niet te realiseren op de korte termijn? Dan zijn er verschillende duurzame alternatieven om toch Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te stimuleren.
Lees meer
Volkswagen Golf (uitlopend model)

Oplaadmogelijkheden

Je kunt een elektrische auto op verschillende manieren opladen. Maar let op: niet elke auto is geschikt voor elk laadstation. En niet alle auto's hebben de mogelijkheid van snel-laden. Kies dus het laadstation en de auto die past bij jouw specifieke situatie en wensen.
Lees meer

Wat vinden onze klanten?

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Polestar Polestar 2
Wil je je wagenpark verduurzamen?

Wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor bedrijf. Neem contact op voor een persoonlijk advies.