go_to_content
Tesla Model 3

Bij een duurzaam wagenpark horen een aantal aandachtspunten

Cupra Leon Sportstourer

Werkgeversvergoeding thuisladen EV’s 2023

Maar hoe zit het met de werkgeversvergoeding in 2023 in verband met het huidige energieprijs plafond? Als je een leaserijder bent die zijn auto regelmatig thuis oplaadt, kan het zijn dat je al snel het energieplafond overschrijdt en het reguliere tarief moet betalen. Wij leggen je er meer over uit!

Lees meer
Mercedes EQC

Fiscale voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft nog steeds aantrekkelijke fiscale aspecten zoals een gunstige bijtelling en vrijstelling van aanschaf-en wegenbelasting. Maar er zijn nogal wat veranderingen in de toekomst van fiscale regelgeving.

Lees meer
Elektrisch wagenpark Leaselinq

Elektrisch wagenpark

Als ondernemer heb je natuurlijk het beste voor met je bedrijf en je werknemers. Daarnaast wil je ook op maatschappelijk vlak graag je steentje bijdragen. Door over te stappen op een geheel elektrisch wagenpark sla je maar liefst drie vliegen in één klap. Welke dit zijn, en welke stappen je moet ondergaan voor een succesvolle transitie lees je hier in deze blog. 

Lees meer
Tesla Model X

Het stimuleren van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is populair onder veel zakelijke leaserijders, ondanks de wijziging in fiscale bijtelling. Het aanbod elektrische auto's stijgt. Toch is niet iedere berijder gecharmeerd van een elektrische auto. Hoe stimuleer je het elektrisch rijden onder de medewerkers, als onderdeel van verduurzaming van de organisatie?

Lees meer
Lexus UX

Duurzame alternatieven voor een elektrisch wagenpark

Is een (deels) elektrisch wagenpark voor jouw organisatie nog niet te realiseren op de korte termijn? Dan zijn er verschillende duurzame alternatieven om toch Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te stimuleren.
Lees meer
Volkswagen Golf (uitlopend model)

Oplaadmogelijkheden

Je kunt een elektrische auto op verschillende manieren opladen. Maar let op: niet elke auto is geschikt voor elk laadstation. En niet alle auto's hebben de mogelijkheid van snel-laden. Kies dus het laadstation en de auto die past bij jouw specifieke situatie en wensen.
Lees meer

Wat vinden onze klanten?

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Polestar Polestar 2
Wil je je wagenpark verduurzamen?

Wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor bedrijf. Neem contact op voor een persoonlijk advies.