go_to_content
Tesla Model 3

Bij een duurzaam wagenpark horen een aantal aandachtspunten

Elektrisch wagenpark Leaselinq

Elektrisch wagenpark

Als ondernemer heb je natuurlijk het beste voor met je bedrijf en je werknemers. Daarnaast wil je ook op maatschappelijk vlak graag je steentje bijdragen. Door over te stappen op een geheel elektrisch wagenpark sla je maar liefst drie vliegen in één klap. Welke dit zijn, en welke stappen je moet ondergaan voor een succesvolle transitie lees je hier in deze blog. 

Lees meer
Mercedes EQC

Fiscale voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft nog steeds aantrekkelijke fiscale aspecten zoals een gunstige bijtelling en vrijstelling van aanschaf-en wegenbelasting. Maar er zijn nogal wat veranderingen in de toekomst van fiscale regelgeving.

Lees meer
Tesla Model X

Het stimuleren van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is populair onder veel zakelijke leaserijders, ondanks de wijziging in fiscale bijtelling. Het aanbod elektrische auto's stijgt. Toch is niet iedere berijder gecharmeerd van een elektrische auto. Hoe stimuleer je het elektrisch rijden onder de medewerkers, als onderdeel van verduurzaming van de organisatie?

Lees meer
Lexus UX

Duurzame alternatieven voor een elektrisch wagenpark

Is een (deels) elektrisch wagenpark voor jouw organisatie nog niet te realiseren op de korte termijn? Dan zijn er verschillende duurzame alternatieven om toch Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te stimuleren.
Lees meer
Volkswagen Golf (uitlopend model)

Oplaadmogelijkheden

Je kunt een elektrische auto op verschillende manieren opladen. Maar let op: niet elke auto is geschikt voor elk laadstation. En niet alle auto's hebben de mogelijkheid van snel-laden. Kies dus het laadstation en de auto die past bij jouw specifieke situatie en wensen.
Lees meer

Wat vinden onze klanten?

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp
Polestar Polestar 2
Wil je je wagenpark verduurzamen?

Wij vertellen je alles over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem contact op voor een persoonlijk advies.