Leaseauto plaat

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Heeft u meerdere auto's rijden binnen uw bedrijf, dan bent u al gauw veel tijd kwijt met de administratie. Denkt u hierbij aan het controleren van (lease-)tarieven, kilometerstanden, brandstofafrekening, fiscale waarde etc.  Het goede nieuws is: u kunt het wagenparkbeheer uitbesteden aan LeaseLinq. Dát scheelt u tijd. Wij het werk, u het overzicht.

Wat is wagenparkbeheer?

Wagenparkbeheer door LeaseLinq zorgt ervoor dat u uw wagenpark kunt optimaliseren door efficiënt en proactief beheer. Onder wagenparkbeheer verstaan we alle administratieve werkzaamheden rondom uw leaseauto’s. Wij monitoren uw expiraties, verzorgen de communicatie met berijders, bieden een volledig online overzicht van uw totale wagenpark, verzorgen de bestelling en aflevering van uw auto, zetten voorloopauto’s in en regelen tankpassen. Ook is het mogelijk om via LeaseLinq uw overtollige auto(‘s) aan te bieden voor herinzet. In dat geval zoeken wij een nieuwe klant voor uw auto, waardoor wij de overnamekosten voor u kunnen reduceren.

Wat kan LeaseLinq voor u betekenen?

Het kan in uw voordeel zijn om meerdere auto’s via verschillende leasemaatschappijen te leasen. U bent dan gegarandeerd van de laagste prijs. Om in een dergelijke situatie toch het overzicht te kunnen bewaren, heeft LeaseLinq een online wagenparkbeheer-tool ontwikkeld. In deze tool vindt u een overzicht van alle gegevens, van alle auto’s. Zo registreren wij bijvoorbeeld het type auto, het kenteken, de naam van de berijder, de leasemaatschappij, de looptijd, het jaarkilometrage en het leasetarief. Ook alle bijbehorende documenten zoals de mantelovereenkomst, het orderformulier, het bewijs van inzet en alle contractuele wijzigingen zijn terug te vinden in deze tool. Deze tool geeft u inzicht in en een duidelijk overzicht van uw wagenpark. U heeft beslist veel baat bij onze dienstverlening.

Aanvullende dienstverlening

Nog meer tijd besparen? Wij verzorgen ook aanvullende wagenparkdiensten. Denk aan het controleren van facturen van leasemaatschappijen, brandstofanalyses en het contact tussen leaserijder en leasemaatschappij over een te bestellen auto. Daarnaast kunnen wij een autoregeling voor uw bedrijf opstellen. Ook dit is natuurlijk altijd maatwerk. Heeft u nog andere wensen? Wij denken graag met u mee.

Onafhankelijke intermediair

Bij LeaseLinq krijgt u de aandacht die u verdient. Als onafhankelijke intermediair zijn we niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. We geven open, eerlijk en transparant advies. En houden van persoonlijk en betrokken contact met u als klant. Ook als het gaat om wagenparkbeheer.