go_to_content
LeaseLinq

De voordelen van wagenparkbeheer bij LeaseLinq

Tijd- en kostenbesparend

Weg met de administratie en het controlewerk. Voortaan heb je alles in één actueel overzicht. Bovendien profiteer je van het beste leaseaanbod.

Inzicht

Actueel inzicht in het wagenpark, de brandstofkosten en de berijdergegevens. Waardevolle informatie! Profiteer ook van onze online tool.

Kennis

Wij weten alles van leasing. Van de beste leasevorm tot de autoregeling. Kennis die wij graag met je delen

Wagenparkbeheer volgens LeaseLinq

Zijn er meerdere leaseauto’s binnen je bedrijf? Dan is het goed om het wagenparkbeheer serieus aan te pakken. Daarmee bespaar je tijd en kosten. Goed wagenparkbeheer doe je er niet even bij. De oplossing: wagenparkbeheer van LeaseLinq. Je hebt nauwelijks omkijken naar de administratie. Als je wilt verzorgen wij alle contacten met de berijders, ook bij het uitzoeken van een leaseauto. Wij vragen offertes op bij meerdere maatschappijen, vergelijken deze en adviseren je. Je profiteert dus altijd van het beste leaseaanbod en hebt niet meer voortdurend leaserijders aan je bureau.

Actueel inzicht in kosten en berijdergegevens

Het mooie van wagenparkbeheer van LeaseLinq is vooral ook, dat je overal en altijd actueel inzicht hebt in de leasekosten, de brandstofkosten en de berijdergegevens. Ongeacht de leasevorm en de leasemaatschappij. Al deze gegevens kun je inzien in de online wagenparkbeheer-software die wij voor je ontwikkelden. Hierin heb je ook inzicht in het tankgedrag van alle collega’s met een leaseauto. Kortom: je hebt voortaan waardevolle, actuele management-informatie om op te sturen.

Audi A8
Wil je ook meer inzicht en minder kosten?

Ontdek ook de voordelen van wagenparkbeheer van LeaseLinq. Vele bedrijven gingen je al voor. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis demo aan.