go_to_content
LeaseLinq

De voordelen van wagenparkbeheer bij LeaseLinq

Kosten besparen

Bespaar op lease-en brandstofkosten door tijdige signalering en proactief beheer. Wij vergelijken leaseoffertes en sturen aan op rij-en tankgedrag.

Tijd besparen

Wagenparkbeheer wordt vaak als tijdrovend en complex ervaren. Vergelijken van leaseoffertes, onderhoud, schades en contact met berijders. Dat kan efficiënter.

100% inzicht

Minder administratie en meer controle? Voortaan heb je alle auto's, brandstofgegevens en berijders in één actueel overzicht.

Wagenparkbeheer volgens LeaseLinq

Zijn er meerdere leaseauto’s binnen je bedrijf? Dan is het goed om het wagenparkbeheer serieus aan te pakken. Daarmee bespaar je tijd en kosten. Goed wagenparkbeheer doe je er niet even bij. De oplossing: wagenparkbeheer van LeaseLinq. Je hebt nauwelijks omkijken naar de administratie. Als je wilt verzorgen wij alle contacten met de berijders, ook bij het uitzoeken van een leaseauto. Wij vragen offertes op bij meerdere maatschappijen, vergelijken deze en adviseren je. Je profiteert dus altijd van het beste leaseaanbod en hebt niet meer voortdurend leaserijders aan je bureau.

Actueel inzicht in kosten en berijdergegevens

Het mooie van wagenparkbeheer van LeaseLinq is vooral ook, dat je overal en altijd actueel inzicht hebt in de leasekosten, de brandstofkosten en de berijdergegevens. Ongeacht de leasevorm en de leasemaatschappij. Al deze gegevens kun je inzien in de online wagenparkbeheer-software die wij voor je ontwikkelden. Hierin heb je ook inzicht in het tankgedrag van alle collega’s met een leaseauto. Kortom: je hebt voortaan waardevolle, actuele management-informatie om op te sturen.

Audi A8
Wil je ook meer inzicht en minder kosten?

Ontdek ook de voordelen van wagenparkbeheer van LeaseLinq. Vele bedrijven gingen je al voor. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis demo aan.