Leaseauto plaat

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer

Heeft u meerdere auto's rijden binnen uw bedrijf, dan bent u al gauw veel tijd kwijt met de administratie. Denk daarbij aan het controlleren van (lease-)tarieven, kilometerstanden, brandstofafrekening, fiscale waarde ed.  Het goede nieuws: u kunt het wagenparkbeheer uitbesteden aan LeaseLinq. Dát scheelt tijd. Wij het werk, u het overzicht.

Wat is wagenparkbeheer?

Onder wagenparkbeheer verstaan we alle administratieve werkzaamheden rond uw leaseauto’s. Zoals: facturen en bekeuringen verwerken, schade-administratie, brandstofadministratie en auto’s aan- en afmelden van auto’s bij de verzekeraar. Hoe meer leaseauto’s, hoe meer werk. Dat kan efficiënter.

Wat kan LeaseLinq voor u betekenen?

LeaseLinq verzorgt voor steeds meer bedrijven het wagenparkbeheer. Dat is altijd maatwerk. We nemen u alles uit handen, houden alleen de administratie óf verzorgen een combinatie van beide. U heeft beslist veel baat van onze dienstverlening. En: van onze eigen Wagenparkbeheer-tool.

Volledig inzicht in uw wagenpark

De voordelen van onze dienstverlening? Inzicht en overzicht. In het dashboard van onze Wagenparkbeheer-module vindt u alle gegevens van alle leaseauto’s bij elkaar. Zoals: het type auto, het kenteken, de naam van de berijder, de naam van de leasemaatschappij en het leasetarief.

Vervolgens klikt u door naar de auto-detailpagina. Hier staan per auto alle bijbehorende documenten, zoals het orderformulier, het Bewijs van Inzet en de gebruikersovereenkomst. Ook vindt u hier per auto alle informatie over het leasecontract, zoals de contractduur, de bijtelling en de jaarkilometrage.

Aanvullende dienstverlening

Nog meer tijd uitsparen? We verzorgen ook aanvullende wagenparkdiensten. Denk aan het controleren van facturen van leasemaatschappijen en het contact tussen leaserijder en leasemaatschappij over een te bestellen auto.  Ook dit is natuurlijk altijd maatwerk. Wat zijn úw wensen?

Onafhankelijke intermediair

Bij LeaseLinq krijgt u de aandacht die u verdient. Als onafhankelijke intermediair zijn we niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. We geven eerlijk en transparant advies. En houden van persoonlijk en betrokken contact met u als klant. Ook als het gaat om wagenparkbeheer.