Leaseauto plaat

Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen

Overweegt u een bedrijfswagen te leasen? Dan heeft u nogal wat keuze. Ons advies: staar u niet blind op een bepaald merk. Beter is het om goed te onderzoeken welke bedrijfswagen het best past bij uw activiteiten. LeaseLinq adviseert u er graag over. En omdat we als intermediair niet zijn gebonden aan bepaalde leasemaatschappijen, bent u bij ons verzekerd van het beste leasecontract.

Welke bedrijfswagen kiest u?

Geen bedrijfswagen is hetzelfde. Ze verschillen van elkaar qua laadvolume, laadvermogen en trekkracht. Er zijn wagens met voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving. Check beslist het trekvermogen van de bedrijfswagen dat u nodig heeft. Ook de Co2-uitstoot is steeds belangrijker. En vergeet niet te letten op de laadruimte. Is deze slim in te delen, zodat u er in de praktijk lekker mee werkt? En hoe moet die indeling er dan volgens u uitzien? Allemaal zaken om niet te vergeten.

En welk leasecontract is verstandig?

Voor welke leasemaatschappij kiest u? En voor welk contract? Knap ingewikkeld om dat zelf uit te zoeken. Het vraagt om kennis en ervaring. En om een kritische blik. Zo weten wij dat de goedkoopste leasemaatschappij lang niet altijd de beste keuze is. Dat is voor u heel lastig om zelf in te schatten. Wij kunnen dat wel. Dat komt omdat wij als onafhankelijke intermediair ervaring hebben met meerdere maatschappijen.

Advies door onze onafhankelijke bedrijfswagenspecialisten

Het best laat u zich dus adviseren door een onafhankelijke specialist. Onze bedrijfswagenspecialisten begeleiden u bij uw keuze. We adviseren u eerlijk en open over de juiste bedrijfswagen én over het best passende leaseproduct.

Ook adviseren we u graag over een slimme inrichting van uw bedrijfswagen, met handige schappen en vakken. U kunt dit vervolgens zelf doen óf uitbesteden. We werken hiervoor samen met gerenommeerde inbouwspecialisten door heel Nederland. En wilt u uw bedrijfswagen laten beletteren? Zodat uw wagen een rijdend reclameobject wordt? Ook dat kunnen we voor u verzorgen, in samenwerking met betrouwbare reclamebedrijven. Zelf regelen kan natuurlijk ook.

Kies ook voor zorgeloos leasen

Wilt u een bedrijfswagen leasen? En wilt u voorkomen dat u de verkeerde keuze maakt, waar u dan 4 of 5 jaar aan vast zit? En wilt u sowieso niet te veel betalen? Kies dan voor LeaseLinq. Als onafhankelijke intermediair adviseren we u over de juiste bedrijfswagen en het juiste leasecontract. Ook prettig: u heeft één contactpersoon voor alles. En heeft u meerdere auto’s in het wagenpark? Dan kunt u gebruikmaken van onze wagenparkbeheertool.

De pluspunten van onze dienstverlening

  • Aflevering inclusief inbouw en bestickering
  • Advies bij inbouw
  • Antwoord op al uw (lease) vragen
  • Operationele lease van nieuwe of gebruikte bedrijfswagen
  • Financiële lease van nieuwe of gebruikte bedrijfswagen
  • Aankoopondersteuning bij nieuwe of gebruikte bedrijfswagen
  • Mogelijkheid van tijdelijk een extra of een grotere bedrijfswagen
  • Wagenparkbeheertool voor overzichtelijk beheer van al uw wagens