go_to_content

Bedrijfswagen inrichting

Wil je een bedrijfswagen met inrichting? Wij helpen je niet alleen met het uitzoeken van een bedrijfswagen die aan je wensen voldoet maar verzorgen ook de inrichting en/of bestickering van jouw bedrijfwagen. Een goede inrichting van je bestelauto zorgt ervoor dat je al je gereedschap en materialen kunt meenemen en efficiënt kunt werken. 

 

Maatwerk voor jouw bedrijfswagen

Het samenstellen van de ideale bedrijfswagen begint met het vaststellen van de specificaties van de wagen:

 • Hoeveel ruimte heb je nodig? Heeft de bus extra lengte of hoogte nodig? 
 • Heb je een extra deur aan de zijkant nodig? 
 • Heeft de bestelauto een dubbele cabine nodig? 
 • Etcetera 

De inrichting van de bedrijfswagen is altijd maatwerk. De optimale inrichting hangt af van het merk en type bedrijfswagen, de werkzaamheden die je ermee uitvoert en jouw specifieke wensen. Het is belangrijk dat de inrichting perfect past in jouw bedrijfwagen en niet meer ruimte inneemt dan nodig. Verderop deze pagina vind je een aantal voorbeelden van wat er mogelijk is qua inbouw van jouw bedrijfswagen. 

 

Voordelen van het inrichten van je bedrijfswagen via Leaselinq

Het is lastig om zelf uit te zoeken wat de ideale inrichting voor jouw bestelbus is. En als je eruit bent welke inrichting je wilt hebben, begint de zoektocht naar een goede en betrouwbare partij om de inbouw te realiseren. Als je een bedrijfswagen met inrichting least via ons nemen wij deze taken van je over. 

Onze bedrijfswagenspecialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring met het inrichten van bedrijfswagens. Voor de inbouw werken we samen met gerenommeerde inbouwspecialisten door heel Nederland We geloven in duurzame oplossingen die lang meegaan. Onze bedrijfswagen inrichtingen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en zware belasting.

 

Voor iedere klus een oplossing

Onze ingerichte bedrijfswagens worden geleast door mensen in diverse beroepsgroepen. Hieronder vind je een paar voorbeelden van onze oplossingen:

Aannemers - Voor aannemers, timmerbedrijven, schildersbedriijven etcetera is het belangrijk dat er goede opbergruimtes zijn voor gereedschappen en voor kleinmaterialen zoals ijzerwaren, bedrading, kit en ga zo maar door. Daarnaast is het wenseljik dat er nog ruimte is om materialen te vervoeren. Dit kan in de bus zelf zijn maar bijvoorbeeld ook door gebruik te maken van een imperial. 

Installateurs - Installateurs hebben veelal dezelfde behoeften als aannemers. In de praktijk zien we wel vaak dat installateurs maatoplossingen nodig hebben vvoor het vervoeren van producten. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals zonnepanelen, radiatoren, airconditioning en zonwering.  

Cateraars - Cateraars hebben weer hele andere wensen dan bijvoorbeeld aannemers. Niet alleen is er ruimte nodig voor het eten wat wordt vervoert maar de bedrijfsbus moet vaak ook uitgerust zijn met de mogelijkheid om eten warm en/of gekoeld te houden. 

Hoveniers - Hoveniers moeten buiten hun gereedschap ook regelmatig zaken meenemen als planten en bloemen of bijvoorbeeld zakken met aarde. Daarnaast moet ze bij klussen vaak ook materiaal kunnen afvoeren. Dat kan bijvoorbeeld door de bus uit te rusten met een trekhaak waar dan een aanhanger achter kan. 

Bedrijfswagens kunnen ondere andere worden ingericht met: 

 • Alle vormen van betimmering
 • Laadvloer
 • Tussenschotten
 • Imperial
 • Sidebar
 • Toevoegen van een cabine
 • Lades
 • Vastzetsystemen

Kies voor een bedrijfswagen inrichting van Leaselinq

Wij richten zowel nieuwe als huidige bedrijfswagens in. Help je hulp nodig bij het uitzoeken van een bestelbus of wil je graag advies over een aanschaf? Neem dan contact met ons op 0341 76 00 88 of vul het contactformulier in. 

Terug naar vorige pagina