go_to_content

Navigeren door bijtelling in 2024 / 2025

Toen elektrische auto’s relatief nieuw waren, kon je als berijder profiteren van een flinke korting op je bijtellingspercentage. Vanaf 2026 verdwijnt dit. 
Lees meer

Review: BMW iX2

De BMW iX2 is het pronkstuk van de nieuwe X2-reeks en biedt een compleet elektrische rijervaring. We hebben de iX2 getest en delen graag onze bevindingen met je.

 
Lees meer

De toekomst van operational lease

Wat heeft de toekomst in petto voor operational lease? In dit blog zoomen we in op trends en ontwikkelingen die de komende jaren van invloed zouden kunnen zijn. 
 
Lees meer

Operational lease vs. financial lease

Welke leasevorm past beter bij jouw organisatie? In dit blog gaan we dieper in op de verschillen tussen operational lease en financial lease, en helpen we je te bepalen wat het beste bij jouw organisatie past.

Lees meer

Review: Dacia Jogger

In dit blog reviewen we de Dacia Jogger. 
Lees meer

Zo bespaar je kosten met operational lease voor MKB

Als een veelgebruikte financieringsvorm biedt operational lease verschillende voordelen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB), vooral in het besparen van kosten. In dit blog vertellen we je meer over de waarom. Zo besparen we je ook een hoop uitzoekwerk ;-). 


 
Lees meer

2024: hét jaar om over te stappen op een plug-in hybride auto

Een van de slimste beslissingen die je kunt nemen in 2024, is om over te stappen op een plug-in hybride auto. Waarom? Dat lees je in dit blog. 
Lees meer

Goed nieuws voor eigenaren van elektrische voertuigen (EV's).

Het demissionaire kabinet heeft bekendgemaakt dat zij tot 2031 verminderde motorrijtuigenbelasting (mrb) voor EV's wil handhaven. 
Lees meer

Zo werkt operational lease bij LeaseLinq

Er zijn verschillende leasevormen, maar in dit blog zoomen we in op operational lease. 
Lees meer