go_to_content

Supercharger-netwerk open voor niet-Teslarijders

Het is algemeen bekend dat Tesla een voortrekkersrol speelt op het gebied van elektrificatie. Dit geldt niet alleen voor hun elektrische auto's, maar ook voor het Supercharger-netwerk.
 
Lees meer

Het belang van een goed profiel op je winterbanden

In deze blog vertellen we je waarom het profiel op je winterbanden essentieel is voor jouw veiligheid én die van anderen op de weg.

Lees meer

Review: Nio ET5

In oktober reden we een week in een Nio ET5. In deze blog lees je onze ervaring van een week proefrijden en de specificaties van de Nio ET5.
Lees meer

Mobiliteitsbudget en de rol van operational lease

In deze blog lees je de voor – en nadelen van een mobiliteitsbudget en de rol die operational lease in kan nemen in dit budget.

Lees meer

Rapportage werkgebonden personenmobiliteit uitgesteld tot 1-7-2024

De rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit is uitgesteld tot 1-7-2024. In deze blog lees je alles over dit besluit. 
Lees meer

5 occasion lease auto’s uitgelicht - november 2023

In sommige gevallen biedt het voordelen om te kiezen voor occasion lease. In deze blog belichten we vijf occasions die je direct uit voorraad kunt leasen.

Lees meer

Fisker Ocean: nu leverbaar in Nederland

Heb jij je zinnen gezet op de Fisker Ocean? Dan hebben we goed nieuws, want de elektrische SUV is nu eindelijk leverbaar in Nederland!
Lees meer

Leasen met een klein budget

In deze blog lichten we vier auto's uit die je kunt leasen met een budget tot € 500.
Lees meer

Review: Renault Megane E-tech

Iedere maand reviewen we een auto. Dit keer werd door Renault een mooie Megane E-Tech beschikbaar gesteld om te testen. In deze blog lees je onze ervaringen met de elektrische uitvoering van de Renault Megane.
Lees meer