go_to_content

Review: Renault Megane E-tech

Iedere maand reviewen we een auto. Dit keer werd door Renault een mooie Megane E-Tech beschikbaar gesteld om te testen. In deze blog lees je onze ervaringen met de elektrische uitvoering van de Renault Megane.
Lees meer

De 8 Beste 7 persoons Auto's in 2023

Of je nu op zoek bent naar een krachtige benzineauto of een milieuvriendelijke elektrische auto, in deze blog komen de 8 beste 7 persoonsauto’s van 2023 aan bod.

Lees meer

Wat zijn de voordelen en nadelen van financial lease?

In deze blog gaan we in op de voordelen en nadelen van financial lease voor leaseauto’s. Het lezen van dit artikel helpt je om te bepalen of financial lease een geschikte optie is voor jou.

Lees meer

Hebben waterstofauto’s de toekomst?

Naast elektrisch rijden is er nog een technologie die steeds meer op de voorgrond treedt: waterstof. Wat betekent dit voor bedrijven en leaserijders?

Lees meer

Plug-in hybride vs. full hybrid: Wat is de juiste keuze voor jou?

Overweeg je een hybride auto aan te schaffen? In deze blog lees je de voordelen en nadelen van plug-in hybrides en full hybrids. 
Lees meer

De voordelen van een lease intermediair

Als wagenparkbeheerder ben je niet iedere dag bezig met het beheren van je wagenpark en het contact met leasemaatschappijen en/of berijders.In deze blog leggen we uit welke rol een intermediair kan spelen in het beheren van jouw wagenpark.
Lees meer

Wij vergeleken: Kia Ceed of Kia Proceed leasen?

Ben je van plan een Kia Ceed of Kia Proceed te lease? Wij hebben ze vergeleken en onze bevindingen in deze blog gezet. 
Lees meer

Hoe stel je een leasebudget (normleasebedrag) vast?

In deze blog leer je het verschil tussen een leasebudget en een normleasebedrag en delen we onze ervaring met het vaststellen van normleasebedragen.

Lees meer

Je elektrische auto opladen met een dynamisch energiecontract

In deze blog lees je hoe een dynamisch energiecontract werkt en welke voordelen het biedt voor het opladen van je elektrische auto.

Lees meer