go_to_content
Volkswagen Transporter Gesloten bestel

Start met zoeken en vind de bedrijfswagen die bij je past

De complete range Ford Bedrijfswagens bieden eindeloze mogelijkheden. Lees meer informatie over Ford bedrijfswagens of start direct met zoeken.
De bedrijfswagens van Mercedes zijn nog altijd de meest populaire bedrijfswagens. Lees meer informatie over Mercedes bedrijfswagens of start direct met zoeken.
Er is een breed scala aan Volkswagen Bedrijfswagens die aansluiten bij je wensen. Lees meer informatie over Volkswagen bedrijfswagens of start direct met zoeken.
De bedrijfswagens van Opel zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen om veel werk te kunnen verzetten. Lees meer over Opel bedrijfswagens of start direct met zoeken.
Peugeot heeft met zijn bedrijfswagens een aanbod gecreëerd dat inspeelt op de wensen van iedere ondernemer. Lees meer over Peugeot bedrijfswagens of start met zoeken.
Renault heeft een vooraanstaande positie op de Europese markt van bedrijfswagens. Lees meer over Renault bedrijfswagens of start direct met zoeken.

Dit zeggen onze klanten

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort
Volkswagen Transporter Chassis cabine

Welke bedrijfswagen kies je?

Welke bedrijfswagen moet je nu kiezen? Geen bedrijfswagen is hetzelfde. Ze verschillen van elkaar qua laadvolume, laadvermogen en trekkracht. Er zijn wagens met voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving. Check daarom allereerst het laad en -trekvermogen van de bedrijfswagen die je nodig hebt. Ook de Co2-uitstoot van de bedrijfswagen wordt steeds belangrijker. Dit zijn allemaal belangrijke aspecten om mee te nemen in je uiteindelijke beslissing.

Onze tip: staar je niet blind op het merk, maar baseer je op de eigenschappen van de bedrijfswagen.

Op onze website hebben we de beste bedrijfswagens per merk voor je samengebracht.

Mercedes Vito

Jouw bedrijfswagen inrichten

Als je bij Leaselinq een bedrijfswagen leaset, dan leveren we jouw wagen af met de gewenste inbouw. Wij kijken in samenspraak wat de optimale inrichting is voor jouw bedrijfswagen, zodat je zo (kosten)efficiënt kunt werken. Denk aan het type laadvloer, eventuele tussenschotten, lades en opbergsystemen. Een mooie, goed ingerichte bestelbus met eigen logo is ten slotte een rijdend visitekaartje en kan je ook weer nieuwe klanten opleveren.

Opel Movano Platform chassis

Kies voor zorgeloos leasen

Heb je meerdere auto’s in het wagenpark? Dan kan je gebruikmaken van onze online wagenparkbeheertool. Daarmee houd je eenvoudig overzicht over je wagenpark. Het bespaart tijd, kosten én de experts van Leaselinq denken met je mee. 

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Een bestelwagen is een essentieel stuk gereedschap voor elk bedrijf dat op vervoer vertrouwt om de klus te klaren: van materialen vervoeren tot aan pakketten afleveren bij de klant. Niet alleen biedt het een middel om van de ene plaats naar de andere te komen, maar de bedrijfswagen dient vaak ook als mobiel kantoor of opslagruimte, bijvoorbeeld van gereedschap en losse onderdelen. Dat scheelt weer extra opslagruimte en bespaart de monteurs ’s ochtends bijvoorbeeld veel tijd, want ze hoeven hun auto niet eerst in te laden. Een win-win situatie.

Maar waarom kiezen voor leasen? Het antwoord is eenvoudig: om je bedrijf soepel te laten draaien, moet je altijd kunnen rekenen op je bedrijfswagen en moet deze altijd tip top in orde zijn. Dat betekent regelmatig onderhoud en reparaties, en ook een oogje houden op de conditie van het voertuig.

Als je least, heb je hier geen omkijken naar, alle logistiek wordt je uit handen genomen. Daarom kiezen veel bedrijven voor zakelijk leasen.

Voordelen bedrijfswagen leasen

Het leasen van een bedrijfswagen biedt een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een voertuig. Ten eerste biedt leasen meer zekerheid, omdat je maandelijks een vastgesteld bedrag betaalt - en dus niet in een keer een hele som geld kwijt bent. Dit kan zowel nuttig zijn voor bedrijven die net beginnen als voor bedrijven die graag kosten willen besparen of willen investeren in andere zaken. 

Bovendien worden bij geleasede bestelbussen of -voertuigen de onderhouds- en reparatiekosten door de leasemaatschappij gedekt. Dit kan jouw bedrijf op de lange duur geld besparen, want zo kun je onverwachte rekeningen voor reparaties vermijden. 

Daarnaast geeft leasen bedrijven simpelweg meer flexibiliteit. Bijvoorbeeld om het voertuig aan het eind van de leaseperiode terug te brengen, wat nuttig kan zijn als de bedrijfsbehoeften veranderen, of wanneer je als bedrijf wilt upgraden naar een wagenpark met nieuwe modellen. En tenslotte kan het helpen om je belastingen en uitgaven te vereenvoudigen door al je voertuig-gerelateerde kosten in één maandelijkse betaling te bundelen. Daardoor is leasen een populaire optie voor veel bedrijven. Wat je reden ook is om een bedrijfswagen lease te overwegen, LeaseLinq kan je helpen de beste deal te vinden.

NIO ET7

Financial lease voor ondernemers

Boekhoudkundig zijn er verschillende manieren om een bedrijfswagen te leasen. Je kunt grofweg kiezen voor financial lease of voor operational lease. Als je kiest voor financial lease, wordt je vanaf dag één economisch eigenaar van het voertuig. Je bent dus ook verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties. Financial lease is dan ook te vergelijken met een hypotheek, de bedrijfswagen staat op je balans. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee, want je kunt de investeringskosten en de rente aftrekken en de wagen op den duur afschrijven. Een nadeel is natuurlijk wel dat het aanschafbedrag als schuld op je balans komt te staan en dat je ook alle eventuele kosten zelf moet betalen.

Bij operational lease hoeft dat niet, de bedrijfsauto blijft dan van het leasebedrijf en je loopt niet het risico van een onverwachte waardevermindering of een dure reparatie. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen, ook hierin adviseren we je graag om te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past.

Toyota Land Cruiser SUV
Advies van bedrijfswagen lease experts
Wil je een bedrijfswagen leasen? En wil je sowieso niet te veel betalen? Kies dan voor LeaseLinq. Als onafhankelijke intermediair adviseren wij je over de juiste bedrijfswagen en het juiste leasecontract. Ook prettig: je hebt één contactpersoon voor alles.