go_to_content
Volkswagen Transporter Gesloten bestel

Start met zoeken en vind de bedrijfswagen die bij je past

De complete range Ford Bedrijfswagens bieden eindeloze mogelijkheden. Lees hier meer informatie over Ford bedrijfswagens, of start direct met zoeken.
De bedrijfswagens van Mercedes zijn nog altijd de meest populaire bedrijfswagens. Lees hier meer informatie over Mercedes bedrijfswagens, of start direct met zoeken.
Er is een breed scala aan Volkswagen Bedrijfswagens die aansluiten bij je wensen. Lees hier meer informatie over Volkswagen bedrijfswagens, of start direct met zoeken.
De bedrijfswagens van Opel zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen om veel werk te kunnen verzetten. Lees hier meer over Opel bedrijfswagens, of start direct met zoeken.
Peugeot heeft met zijn bedrijfswagens een aanbod gecreëerd dat inspeelt op de wensen van iedere ondernemer. Lees hier meer over Peugeot bedrijfswagens, of start met zoeken.
Renault heeft een vooraanstaande positie op de Europese markt van bedrijfswagens. Lees hier meer over Renault bedrijfswagens, of start direct met zoeken.
Liever meer keuze? Bekijk het volledige bedrijfswagenaanbod
Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Of wil je graag breed oriënteren voor je een keuze maakt? LeaseLinq heeft een volledig aanbod bedrijfswagens. Start met zoeken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.
Bekijk alle bedrijfswagens
Volkswagen Transporter Chassis cabine

Welke bedrijfswagen kies je?

Geen bedrijfswagen is hetzelfde. Ze verschillen van elkaar qua laadvolume, laadvermogen en trekkracht. Er zijn wagens met voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving. Check beslist het trekvermogen van de bedrijfswagen dat je nodig hebt. Ook de Co2-uitstoot is steeds belangrijker. En vergeet niet te letten op de laadruimte. Is deze slim in te delen, zodat je er in de praktijk lekker mee werkt? En hoe moet die indeling er dan volgens jou uitzien? Allemaal zaken om niet te vergeten.
Mercedes Vito

Jouw bedrijfswagen inrichten

Wil je de bedrijfswagen laten inrichten? Ons advies: laat dit met zorg uitvoeren. Want is je bedrijfswagen niet optimaal ingericht, dan gaat dat ten koste van de efficiency op het werk. Dus als je bij ons een bedrijfswagen leaset, dan leveren we deze af met de gewenste inbouw. Ons doel voor jou: een efficiënt ingerichte, mobiele onderneming.

Dit zeggen onze klanten

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer
Opel Movano Platform chassis

Kies voor zorgeloos leasen

Heb je meerdere auto’s in het wagenpark? Dan kan je gebruikmaken van onze online wagenparkbeheertool. Daarmee houd je eenvoudig overzicht over je wagenpark. Het bespaart tijd, kosten én de experts van Leaselinq denken met je mee. 

Toyota Land Cruiser SUV
Advies van bedrijfswagen lease experts
Wil je een bedrijfswagen leasen? En wil je sowieso niet te veel betalen? Kies dan voor LeaseLinq. Als onafhankelijke intermediair adviseren wij je over de juiste bedrijfswagen en het juiste leasecontract. Ook prettig: je hebt één contactpersoon voor alles.