go_to_content
Volkswagen Transporter Gesloten bestel
Start met zoeken
Wij hebben alle bedrijfsauto's voor je op een rij gezet. In alle variaties. Kies de variant van je voorkeur, vraag een offerte aan en onze expert gaat samen met jou aan de slag om jouw bedrijfswagen helemaal naar je wens op te stellen. Daarna ontvang je het voorstel voor jouw beste leasedeal!
Vind jouw bedrijfsauto
Volkswagen Transporter Chassis cabine

Welke bedrijfswagen kies je?

Geen bedrijfswagen is hetzelfde. Ze verschillen van elkaar qua laadvolume, laadvermogen en trekkracht. Er zijn wagens met voorwiel-, achterwiel- en vierwielaandrijving. Check beslist het trekvermogen van de bedrijfswagen dat je nodig hebt. Ook de Co2-uitstoot is steeds belangrijker. En vergeet niet te letten op de laadruimte. Is deze slim in te delen, zodat je er in de praktijk lekker mee werkt? En hoe moet die indeling er dan volgens jou uitzien? Allemaal zaken om niet te vergeten.
Mercedes Vito

Jouw bedrijfswagen inrichten

Wil je de bedrijfswagen laten inrichten? Ons advies: laat dit met zorg uitvoeren. Want is je bedrijfswagen niet optimaal ingericht, dan gaat dat ten koste van de efficiency op het werk. Dus als je bij ons een bedrijfswagen leaset, dan leveren we deze af met de gewenste inbouw. Ons doel voor jou: een efficiënt ingerichte, mobiele onderneming.
Mercedes Sprinter Gesloten bestel

Bedrijfswagen en belasting

Overweeg je een bedrijfswagen te leasen? Dan is het belangrijk dat je als ondernemer aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet. De specifieke eisen die hiervoor gelden, heeft LeaseLinq voor je op een rijtje gezet.

Advies door onze onafhankelijke bedrijfswagenspecialisten

Het best laat je je adviseren door een onafhankelijke specialist. Onze bedrijfswagenspecialisten begeleiden je bij je keuze. Wij adviseren je eerlijk en open over de juiste bedrijfswagen én over het best passende leaseproduct.

Ook adviseren wij je graag over een slimme inrichting van jouw bedrijfswagen, met handige schappen en vakken. Je kunt dit vervolgens zelf doen óf uitbesteden. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde inbouwspecialisten door heel Nederland. En wil je de bedrijfswagen laten beletteren? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen, in samenwerking met betrouwbare reclamebedrijven. 

Dit zeggen onze klanten

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Opel Movano Platform chassis

Kies voor zorgeloos leasen

Heb je meerdere auto’s in het wagenpark? Dan kan je gebruikmaken van onze online wagenparkbeheertool. Daarmee houd je eenvoudig overzicht over je wagenpark. Het bespaart tijd, kosten én de experts van Leaselinq denken met je mee. 

Toyota Land Cruiser SUV
Advies van bedrijfswagen lease experts
Wil je een bedrijfswagen leasen? En wil je sowieso niet te veel betalen? Kies dan voor LeaseLinq. Als onafhankelijke intermediair adviseren wij je over de juiste bedrijfswagen en het juiste leasecontract. Ook prettig: je hebt één contactpersoon voor alles.