go_to_content

Ben je een onafhankelijke aannemer, wagenparkbeheerder of zzp’er? Dan weet je als geen ander dat er veel situaties zijn waarin flexibiliteit essentieel is. Je weet misschien niet wanneer je volgende project afloopt of wanneer de volgende klus juist binnenkomt. Het is dan enorm zonde om gedurende 2-3 jaar vast te zitten aan een auto die je weinig gebruikt. Dankzij een flexibel shortlease contract kunnen in ieder geval een paar van deze zorgen verdwijnen.

Hieronder vind je een greep uit de shortlease auto's waar je over kan beschikken. Staat je auto er niet bij? De voorraden van shortlease auto's veranderen voortdurend. Neem voor de actuele voorraden contact met ons op door te bellen met 0341 76 00 88 of vul het contactformulier in. 

 

Een moment geduld

Wat is shortlease?

Shortlease is een type leasevorm die in verhouding iets duurder is dan operational lease, maar die wel meer flexibiliteit en minder risico biedt. Shortlease kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld voor een korte tijd een (extra) auto nodig hebt, of als je wilt kijken of een bepaald soort auto bij je past voordat je er een paar jaar aan vastzit. Dit maakt shortlease aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers met een proeftijd of jaarcontract.

Waarom kiezen voor shortlease

Als je kiest voor shortlease, profiteer je van alle voordelen die lease met zich meebrengt, zoals flexibiliteit en het gemak van alles in één keer regelen. De grootste voordelen ten opzichte van het kopen of op lange termijn leasen hebben we op een rijtje gezet.  

  1. Je zit niet vast aan een langdurig leasecontract. Je kunt vaak al kiezen voor een minimale looptijd van één maand met een vast bedrag. Na deze periode heb je de mogelijkheid om dagelijks op te zeggen. Het voertuig kun je op elk moment tijdens deze periode zonder boete terugbrengen.

  2. Je hoeft geen grote uitgaven te maken en financieel risico te leiden door vermogen uit je eigen bedrijf te onttrekken. Zo houdt je geld over voor andere financiële kosten.

  3. De auto komt blijft de naam van de leasemaatschappij staan, waardoor je geen BKR-registratie krijgt zoals bij private lease. Ook staat de auto niet op je balans. 

  4. De onderhoudskosten, verzekeringen, pechhulp en reparaties worden gedekt door de leasemaatschappij. Het enige wat je moet betalen zijn de maandtermijnen en brandstofkosten. Zo kun je zorgeloos de weg op en zit je nergens aan vast als je klus er weer op zit.

Flexibel leasecontract voor ondernemers

Als ondernemer (of zzp'er) weet je dat flexibiliteit de sleutel tot succes is. Snel kunnen schakelen en aanpassen aan veranderingen in de markt is essentieel voor elke start-up en bestaande onderneming. Daarom zijn flexibele, kortlopende leasecontracten voor ondernemers de ideale uitkomst. Of je nu een paar maanden op en neer naar Duitsland moet, of een halfjaarlijkse klus hebt in een andere stad: short leasecontracten zijn ontworpen om jou de flexibiliteit te geven die je nodig hebt.

De behoeften van je eigen bedrijf kunnen na verloop van tijd ook veranderen, dus een contract zonder verbintenis op lange termijn geeft ademruimte. Zo kun je je concentreren op wat belangrijk is - de groei van jouw bedrijf, zonder je zorgen te maken over bijtelling en wegenbelasting. 

Shortlease auto bestellen

Zakelijke shortlease kan een betaalbare manier zijn om in een (gloednieuwe) auto te rijden zonder de verplichting van een langetermijncontract. Daarnaast kan het de perfecte oplossing zijn voor ondernemers die werken op projectbasis. Met zakelijke shortlease heb je bovendien de mogelijkheid om uit de nieuwste automodellen te kiezen. Ze zijn direct leverbaar en altijd op voorraad. Ook een shortlease auto bestellen? Begin dan hier je zoektocht door te starten met een merk. Wij helpen je graag verder.

Liever een langdurig contract?

Heb je toch liever een langer lease contract? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor financial lease of operational lease. Daar helpen we je ook graag bij. Zo vinden wij voor jou de beste deal op basis van je behoeften en wensen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!