go_to_content
Tesla Model X

Bij het zoeken naar een zakelijke leaseauto denkt u aan

Renault Espace

Alles over bijtelling

Bijtellingspercentage, fiscale waarde en indicatieve berekeningen. Heb je een bedrijf of een eenmanszaak? Dan ben je al bekend met deze termen. Maar soms kan het best lastig zijn om alles bij te houden. We hebben daarom alles over bijtelling voor je samengevat. Ook geven tips en vind je de actuele bijtellingsregels van 2023, zodat je nooit meer voor onverwachte verrassingen komt te staan bij je jaarlijkse belastingaangifte.

Lees meer
Operational of financial lease

Verschil operational en financial lease

Het belangrijkste verschil tussen operationele en financiële leasing is dat je bij financiële leasing economisch eigenaar bent van de auto en dat de kosten en het restwaarderisico voor jou zijn. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij economisch eigenaar en dragen zij de kosten en de risico’s.

Lees meer
Volvo S90

Full operational lease

Ben je MKB-ondernemer of ZZP’er en wil je graag zorgeloos en comfortabel leasen? Voor een vast bedrag per maand en zonder bijkomende kosten? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van full operational lease.
Lees meer
Volkswagen up!

BTW Privégebruik

Heb je een zakelijke leaseauto en ben je BTW-plichtig? Dan kun je de BTW terugvragen van de lease facturen! Als je de zakelijke leaseauto ook als privéauto gebruikt, betaal je wel btw voor dit privégebruik. Hoe werkt dat precies? 

Lees meer

Onze experts vertellen je alles over zakelijk leasen

Elise Sas
Commerciële binnendienst
Lees meer
Mark Suierveld
Commerciële binnendienst
Lees meer
Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis
Accountmanagement
Lees meer
Victor van Putten
Salesmanager
Lees meer