go_to_content
Tesla Model X

Bij het zoeken naar een zakelijke leaseauto denkt u aan

Renault Espace

Alles over bijtelling

Bijtellingspercentage, fiscale waarde en indicatieve berekeningen. Heb je een bedrijf of een eenmanszaak? Dan ben je al bekend met deze termen. Maar, soms kan het nog best lastig zijn om alles bij te houden. We hebben daarom alles over bijtelling voor je samengevat, en geven je tips zodat je nooit meer voor onverwachte verrassingen komt te staan bij het berekenen van je jaarlijkse belastingaangifte.
Lees meer
Operational of financial lease

Verschil operational en financial lease

Het belangrijkste verschil tussen operationele en financiële leasing is dat je bij financiële leasing economisch eigenaar bent van de auto en dat de kosten en het restwaarderisico voor jou zijn. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij economisch eigenaar en dragen zij de kosten en de risico’s.

Lees meer
Volvo S90

Full operational lease

Ben je MKB-ondernemer of ZZP’er en wil je graag zorgeloos en comfortabel leasen? Voor een vast bedrag per maand en zonder bijkomende kosten? Kies dan voor het gemak en de zekerheid van full operational lease.
Lees meer
Volkswagen up!

BTW Privégebruik

Heb je een leaseauto die ook privé wordt gebruikt? Dan kun je de btw aftrekken van de leasefacturen, voor zover de auto wordt gebruikt voor belaste omzet. Omdat de auto ook privé wordt gebruikt, betaal je btw voor het privégebruik.
Lees meer

Onze experts vertellen je alles over zakelijk leasen

Elise Sas
Commerciële binnendienst
Lees meer
Mark Suierveld
Commerciële binnendienst
Lees meer
Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis
Accountmanagement
Lees meer
Victor van Putten
Salesmanager
Lees meer