go_to_content

Bedrijfswagen inrichten

Wilt u uw bedrijfwagen laten inrichten? Ons advies: laat dit met zorg uitvoeren. Want als uw bedrijfswagen niet optimaal is ingericht, gaat dat ten koste van de efficiency op het werk. En misschien kunt u dan zelfs niet alle materialen meenemen. LeaseLinq begrijpt het belang. Dus als u bij ons een bedrijfswagen leaset, dan leveren we uw wagen af met de gewenste inbouw. Ons doel voor u: een efficiënt ingerichte onderneming op wielen.

Maatwerk voor uw bedrijfswagen

Bedrijfswagen-inbouw is altijd maatwerk. Het hangt af van het merk en type bedrijfswagen, de werkzaamheden die u ermee uitvoert en uw specifieke wensen. Het is belangrijk dat de bedrijfswageninrichting perfect past in uw wagen. Dat de inrichting niet meer ruimte inneemt dan nodig, zodat u snel vindt wat u nodig heeft. Maar de inrichting moet ook weer niet zo karig zijn dat u uw spullen niet goed kunt meenemen en opbergen. En het is natuurlijk handig dat u ruimte overhoudt om extra materiaal mee te nemen dat u nodig heeft voor de klus.

LeaseLinq adviseert en realiseert

Het kan lastig zijn om dat allemaal zelf uit te zoeken. Dat hoeft ook niet, want onze bedrijfswagenspecialist heeft veel ervaring met het inrichten van bedrijfswagens. Bovendien werken we voor de inbouw samen met gerenommeerde inbouwspecialisten door heel Nederland.

Laat uw nieuwe óf uw huidige bedrijfswagen inrichten

Bij LeaseLinq kunt u niet alleen uw nieuwe bedrijfswagen laten inrichten, maar ook uw huidige bedrijfswagen. Voor elke klus hebben we een specialist. Denk aan onder meer:

  • Laadvloer
  • Tussenschotten
  • Alle vormen van betimmering
  • Imperial
  • Sidebar
  • Toevoegen van een cabine
  • Lades
  • Vastzetsystemen

Kies ook voor een efficiënte onderneming op wielen

Wilt u ook graag een efficiënte onderneming op wielen? Zodat u uw werk op locatie optimaal en prettig kunt doen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u begeleiden bij het leasen van uw bedrijfswagen en dus ook bij het inrichten ervan.

Terug naar vorige pagina