go_to_content
LeaseLinq

Overstappen op een volledig elektrisch wagenpark

BMW i3

Overstappen op elektrisch rijden

U heeft besloten om elektrische auto’s in te zetten in uw organisatie. Stapt u dan in één keer over naar een volledig elektrisch wagenpark? Of begint u met één of twee elektrische auto’s? Het helpt als u een duidelijk doel voor ogen heeft. Gaat het bijvoorbeeld om kostenbesparing, verduurzaming van het mobiliteitsbeleid of verbetering van het imago? Samen met u kijken wij stap voor stap wat de beste aanpak is om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Op deze manier kunnen wij een CO2 neutraal voorstel ontwikkelen, specifiek voor uw organisatie.

Als het doel helder is, kunt u vervolgens de autoregeling hierop inrichten. Hierin legt u vast welke functies in aanmerking komen voor een elektrische auto, welke eisen u stelt aan de actieradius en welke auto’s het best passen binnen uw organisatie. Wij kunnen u helpen om dit te inventariseren en de juiste keuzes te maken.
Audi E-tron sportback

Het kiezen van de juiste auto

Om uit het groeiende aanbod elektrische auto’s de juiste keuze te maken, is de eerste vraag welke actieradius heeft u nodig? De werkelijke actieradius is onder andere afhankelijk van het rijgedrag van de berijder(s), de verkeersomstandigheden en de buitentemperatuur.

Wilt u meer weten over ons aanbod elektrische auto’s? Klik hier voor de top 5. 

Terug naar vorige pagina