go_to_content

LeaseLinq acties voor Opel Bedrijfswagens

Opel Combo Life

Opel Combo

De Combo heeft het grootste laadvermogen in zijn segment en bijzonder veel mogelijkheden. Met een groot aantal uitvoeringen, lange of standaard wielbasis en twee dakhoogtes is er altijd een versie die bij je past.
Opel Movano Gesloten bestel

Opel Movano

De Movano heeft een grote diversiteit in hoogtes en lengtes, voor-en achterwielaandrijving en maximaal toelaatbaar gewicht. De ideale bedrijfswagen om je lading mee te vervoeren.

Opel Vivaro

De vernieuwde Vivaro is een alleskunner op de weg. Comfort en duurzaamheid, een praktisch design, grote laadruimte en krachtige motoren. De Vivaro is de uitkomst voor menig bedrijf.
Opel Combo

Opel Bedrijfswagen leasen

Wil je een Opel Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Opel Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.