go_to_content
Ford Transit Gesloten bestel

Met een Ford Bedrijfswagen kies je voor

Ford Transit Connect

Eindeloze mogelijkheden

Courier, Connect, Custom of de uitgebreide Transit-range. Met de verschillende aandrijflijnen en motoren is er altijd een bus die bij je past.
Ford Transit Tourneo Custom

Modern uiterlijk

Nieuwe grilles, nieuwe motorkap en een strakkere voorkant. Ford gaat met de tijd mee. De verschillende uitrustingsniveaus brengen indien gewenst extra luxe.

Baas boven baas

Een super 4x4 pick-up met power en uitstraling. De Ford Ranger Raptor is een opvallende verschijning en biedt een unieke rijervaring. Zowel op asfalt als off-road.
Ford Transit Courier

Ford Bedrijfswagen leasen

Wil je een Ford Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Ford Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.