go_to_content
Fiat Doblo Cargo Pick-up

De meest gekozen Fiat Bedrijfswagens onder leaserijders

Fiat Doblo Cargo Stadscombi

Fiat Doblo Cargo

Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en uitgebreide motorenaanbod is de Doblo Cargo een veelzijdige kleine bestelwagen voor veel werkzaamheden.
Fiat Talento Gesloten bestel

Fiat Talento

Robuust, flexibel en altijd een scherpe prijs. Met een compact formaat en grote laadcapaciteit is de Talento de werkplek van veel professionals.
Fiat Ducato

Fiat Ducato

Dé bestelwagen op het gebied van licht transport. Met meer dan 2000 leverbare versies is er altijd een Ducato die aan de wensen voldoet.
Fiat Ducato

Fiat Bedrijfswagen leasen

Wil je een Fiat Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Fiat Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.