go_to_content
Seat Tarraco
Peugeot 5008 MPV

7 persoons auto zakelijk leasen

Bij het leasen van een auto voor zakelijke doeleinden moet met een aantal zaken rekening worden gehouden. Heb je vaak grote groepen werknemers of klanten, dan is het verstandig een auto te kiezen die plaats biedt aan 7 personen.

Rijd je vaak lange afstanden, dan zul je een auto met een goed brandstofverbruik willen kiezen. Als je vaak zware apparatuur of grote hoeveelheden goederen vervoert, dan is een bestelwagen of SUV wellicht geschikter voor jouw zakelijke behoeften. Meer informatie over 7-persoons auto's? Onze experts staan voor je klaar met suggesties.

Volkswagen Tiguan Allspace

Ideaal voor gezinnen

Een 7-persoons auto biedt tal van voordelen voor grote gezinnen. Het belangrijkste is dat het een comfortabele en handige manier is om grote groepen mensen te vervoeren. Of je nu de kinderen naar de voetbaltraining brengt of met het gezin op vakantie gaat, een 7-persoons auto biedt voldoende ruimte voor iedereen.

Bovendien zijn zevenpersoons auto's vaak uitgerust met voorzieningen die het leven van gezinnen gemakkelijker maken, zoals ingebouwde kinderzitjes en opbergvakken om spullen in op te bergen. En niet te vergeten: de extra stoelen kunnen ook een redding zijn wanneer je moet carpoolen of iemand een lift moet geven. Al met al is het geen wonder dat 7-zits auto's zo populair zijn bij gezinnen.

Skoda Kodiaq

Voordeligste 7-persoons lease auto’s

Als je op zoek bent naar een 7-persoons leaseauto, zijn er een paar modellen die boven de rest uitsteken:

 • Peugeot 5008
  De Peugeot 5008 is een uitstekende keuze voor wie een comfortabele rit wil met veel ruimte.

 • Skoda Kodiaq
  De Skoda Kodiaq is een andere uitstekende optie, met een ruim interieur en een groot aantal voorzieningen.

 • Kia Sorento
  De Kia Sorento ten slotte is een uitstekende keuze voor wie een betrouwbare en betaalbare auto voor 7 personen nodig heeft. 

BMW 2-Gran Tourer

Beste 7-persoons auto’s

Ben je op zoek naar de beste 7-persoons auto's om zakelijk te leasen?

 • BMW 2-Gran Tourer
  De BMW 2-Serie Gran Tourer is een uitstekende keuze voor wie een luxe en stijlvolle rit wil. Hij biedt veel ruimte voor passagiers en lading en is voorzien van een groot aantal hoogwaardige voorzieningen.

 • Mercedes GLB
  De Mercedes GLB is een andere uitstekende optie. Hij lijkt qua afmetingen en uitrusting op de 2-Serie Gran Tourer, maar is iets betaalbaarder.

 • Volvo XC90
  Als je de beste waarde zoekt, is de Volvo XC90 moeilijk te verslaan. Deze auto is rijk uitgerust en zeer ruim, maar heeft niet hetzelfde hoge prijskaartje als sommige van zijn concurrenten.

Dit zeggen onze klanten

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Meer informatie over 7-persoons auto's?
Onze experts staan voor je klaar met suggesties