go_to_content
Seat Tarraco
Peugeot 5008 MPV

7 persoons auto zakelijk leasen

Bij het leasen van een auto voor zakelijke doeleinden moet met een aantal zaken rekening worden gehouden. Heb je vaak grote groepen werknemers of klanten, dan is het verstandig een auto te kiezen die plaats biedt aan 7 personen.

Rijd je vaak lange afstanden, dan zul je een auto met een goed brandstofverbruik willen kiezen. Als je vaak zware apparatuur of grote hoeveelheden goederen vervoert, dan is een bestelwagen of SUV wellicht geschikter voor jouw zakelijke behoeften. Meer informatie over 7 persoons auto's? Onze experts staan voor je klaar met suggesties.

Volkswagen Tiguan Allspace

Ideaal voor gezinnen

Een 7 persoons auto biedt tal van voordelen voor grote gezinnen. Het belangrijkste is dat het een comfortabele en handige manier is om grote groepen mensen te vervoeren. Of je nu de kinderen naar de voetbaltraining brengt of met het gezin op vakantie gaat, een 7-persoons auto biedt voldoende ruimte voor iedereen.

Bovendien zijn zevenpersoons auto's vaak uitgerust met voorzieningen die het leven van gezinnen gemakkelijker maken, zoals ingebouwde kinderzitjes en opbergvakken om spullen in op te bergen. En niet te vergeten: de extra stoelen kunnen ook een redding zijn wanneer je moet carpoolen of iemand een lift moet geven. Al met al is het geen wonder dat 7-zits auto's zo populair zijn bij gezinnen.

Skoda Kodiaq

Voordeligste 7 persoons lease auto’s

Als je op zoek bent naar een 7 persoons leaseauto, zijn er een paar modellen die boven de rest uitsteken:

 • Peugeot 5008
  De Peugeot 5008 is een uitstekende keuze voor wie een comfortabele rit wil met veel ruimte.

 • Skoda Kodiaq
  De Skoda Kodiaq is een andere uitstekende optie, met een ruim interieur en een groot aantal voorzieningen.

 • Kia Sorento
  De Kia Sorento ten slotte is een uitstekende keuze voor wie een betrouwbare en betaalbare auto voor 7 personen nodig heeft. 

BMW 2-Gran Tourer

Beste 7-persoons auto’s

Ben je op zoek naar de beste 7 persoons auto om zakelijk te leasen?

 • BMW 2-Gran Tourer
  De BMW 2-Serie Gran Tourer is een uitstekende keuze voor wie een luxe en stijlvolle rit wil. Hij biedt veel ruimte voor passagiers en lading en is voorzien van een groot aantal hoogwaardige voorzieningen.

 • Mercedes GLB
  De Mercedes GLB is een andere uitstekende optie. Hij lijkt qua afmetingen en uitrusting op de 2-Serie Gran Tourer, maar is iets betaalbaarder.

 • Volvo XC90
  Als je de beste waarde zoekt, is de Volvo XC90 moeilijk te verslaan. Deze auto is rijk uitgerust en zeer ruim, maar heeft niet hetzelfde hoge prijskaartje als sommige van zijn concurrenten.

Kia EV9

7 persoons elektrische auto

Wil je een elektrische 7 persoons auto? Dan heb je keuze uit een van deze modellen: 

 • Kia EV9

De Kia EV9 is recent op de markt gekomen. Met zijn accu van 99,8kWh heeft hij een actieradius van 541 kilometer. Hij staat eind dit jaar in de showroom maar is nu al bij ons te bestellen. 

 • Mercedes EQB

De Mercedes EQB is standaard een 5 zitter maar ook verkrijgbaar als 7 persoons auto. Deze Mercedes heeft een actieradius van 400 kilometer en is op dit moment de goedloopste elektrische 7 zitter die te verkrijgen is. 

 • BYD Tang

De BYD Tang heeft een actieradius van 400 km en een batterij van 380kW waardoor deze auto een vermogen heeft van 517pk. Daarmee zit je in 4,6 seconden op de 100 km/u. 

Dit zeggen onze klanten

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten
Heb je een 7 persoons auto op het oog en nog vragen?
Aarzel niet om contact op te nemen. Onze experts staan voor je klaar met suggesties