go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volvo V60. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Volvo V60 leasen

Volvo introduceerde de Volvo V60 in 2010. Sinds de introductie van dit model is de auto al erg populair. Het interieur van de V60 is ruim en comfortabel. Met het panoramadak geniet je van de buitenlucht. De voorstoelen zijn gemaakt van nappaleer. Met de draadloze oplader kan je je telefoon zonder snoer opladen tijdens het rijden. Je kunt je telefoon verbinden met het display van de V60 om zo gebruik te maken van je apps, muziek of navigatie. Het exterieur van dit model valt op door zijn krachtige, dynamische silhouet en gedurfde verhoudingen.

De Volvo V60 beschikt over diverse veiligheidssystemen die het rijden nog veiliger maken. Het Blind Spot Information systeem helpt bij het wisselen van een rijbaan. De Cross Traffic Alert ondersteunt je wanneer je achteruitrijdt met een beperkt zicht en remt met de Autobrake zelfs automatisch. Het Run-Off Road Mitigation systeem zorgt ervoor dat je in het midden van de rijbaan blijft rijden en stuurt zelf bij.

De auto biedt zitplaats aan vijf passagiers en heeft een verdeling van 60/40 met de inklapbare rugleuning. De nieuwe Volvo V60 heeft een bagageruimte van 529 liter, wat kan oplopen tot 1.439 liter zodra de tweede zitrij is neergeklapt. Bij de vorige V60 is dit 430 liter, en bij een neergeklapte achterbank 1.241 liter.

Er is keuze uit vier benzinemotoren, eventueel in combinatie met een plug-in hybride techniek en twee dieselmotoren. De hybride zet tijdens het remmen de energie om in elektriciteit en voedt hiermee de elektromotor.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volvo V60 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volvo V60 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volvo V60. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Duel

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!