go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen Golf. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Volkswagen Golf leasen

De productie van de Volkswagen Golf begon in 1974. De Golf is leverbaar als vijfdeurs hatchback of stationwagon. Deze compacte middenklasse auto is het meest verkochte model van Golf. De nieuwe Golf heeft een dynamische uitstraling en is sportiever en digitaler dan hij al was. De grille is strak vormgegeven. Golf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur.

In het interieur van de nieuwe Golf vind je een digitaal dashboard met intuïtieve touch-bediening, sfeerverlichting en het optionele Head-up display. Met het Active Info Display kan je zelf het instrumentenpaneel personaliseren naar eigen wens. Opvallend is de premium afwerking van het interieur.

Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken heeft de Volkswagen Golf diverse optionele rijassistentiesystemen ter beschikking. Zo is er onder andere de keuze uit een automatische afstandsregeling en IQ. LIGHT LED-matrixkoplampen die de weg helderder en verder verlichten.

De auto biedt plaats aan vier passagiers. De Golf heeft veel verschillende uitvoeringen. Zo is er de Golf, Life, Life Business, Style, R-Line, R-Line Business, GTE, GTI en de R. Er zijn veel verschillende diesel- en benzinemotoren beschikbaar bij de Golf. Daarnaast is er ook de keuze uit een hybride benzine. De Golf is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of als automaat. De bagageruimte bedraagt 381 liter. Wanneer je de achterbank neerklapt, loopt dit op tot 1.237 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volkswagen Golf zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volkswagen Golf tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen Golf. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!