go_to_content

Toyota vertegenwoordigt vrijwel ieder segment op de automarkt. Van kleine stadsauto’s zoals de Aygo tot aan de Toyota Landcruiser voor de offroaders. Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan.

Een moment geduld

Toyota leasen bij LeaseLinq
Toyota behoort tot de top drie grootste autofabrikanten van de wereld. Toyota’s zijn betrouwbaar, zuinig en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Toyota vertegenwoordigt vrijwel ieder segment op de automarkt. Van kleine stadsauto’s zoals de Aygo tot aan de Toyota Landcruiser voor de offroaders.

Toyota Aygo lease
De Toyota Aygo is een populaire stadsauto. Het is een fijne auto met een lichte besturing en een zuinige motor. De driecilinder 1,0 liter benzinemotor met 50 kW/68 pk zit in vrijwel elke Aygo. Alle uitvoeringen van de Aygo zijn er met vijf deuren. Deze compacte auto heeft een bagageruimte van 168 liter. De Toyota Aygo wordt geclassificeerd als een zeer veilige auto, onder andere door de Vehicle Stability Control (VSC).

Toyota Yaris lease
De Toyota Yaris is al jarenlang een van de meest populaire auto’s onder automobilisten. Door de compacte afmetingen en goede wendbaarheid is de Toyota een uiterst geschikte stadsauto. In 2020 is de Toyota Yaris van binnen en buiten geheel vernieuwd. Het model is verkrijgbaar in zeven verschillende uitvoeringen. Bij de Toyota Yaris is er keuze uit twee benzinemotoren en een hybride motor. Met deze hybride motor kan je zuinig en emissiearm rijden. Er is een 1.0 VVT-i benzinemotor van 72 pk met een handgeschakelde versnellingsbak en een 1.5 VVT-i benzinemotor met een vermogen van 121 pk en een handgeschakelde versnellingsbak. De hybride motor is gekoppeld een automatische versnellingsbak.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq
Wil je een Toyota zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Toyota tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Toyota. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Duel

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!