go_to_content
Wil je een Suzuki zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen.
Een moment geduld

Suzuki leasen bij LeaseLinq

Suzuki is opgericht in 1909 door Michio Suzuki. Deze multinational is groot geworden door de productie van auto’s en motorfietsen. Het Japanse merk staat bekend om de eenvoud, betaalbaarheid en betrouwbaarheid. 

Swift leasen

De Suzuki Swift is een van de populairste auto’s van Suzuki. De sportieve vijfdeurs is groot in ruimte en biedt een uitmuntend comfort. De Swift reageert snel en heeft een lage wegligging. Het rijden wordt veiliger doordat het bochtenwerk makkelijker wordt. Daarnaast is de auto erg praktisch: de Swift beschikt over veel binnenruimte, een bagageruimte van 265 liter en heeft veel opbergruimte. De nieuwe Swift houdt nauwlettend het verkeer om je heen in de gaten en heeft een automatisch remsysteem. De lange dakstijl, grote velgen en sportieve grill zijn typerend voor het exterieur. Er is keuze uit handgeschakeld of automaat.

Vitara leasen

De Vitara is een van de eerste offroad modellen die ook in de stad gebruikt wordt. De Vitara heeft een modern, fris en herkenbaar SUV-design. Enkele fijne functionaliteiten van de Vitara zijn de parkeersensoren voor en achter, de hoge zitpositie en de grote bagageruimte (375 liter). De Vitara is uitgerust met een Suzuki Safety System Pro, een systeem dat onder andere voetgangers en wegbelijning detecteert. Het multimediasysteem in de Vitara maakt multimedia zoals handsfree bellen, navigatie en Apple Carplay mogelijk.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Suzuki zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Suzuki tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Suzuki. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!