go_to_content
Wil je een Suzuki zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen.
Een moment geduld

Suzuki leasen bij LeaseLinq

Suzuki is opgericht in 1909 door Michio Suzuki. Deze multinational is groot geworden door de productie van auto’s en motorfietsen. Het Japanse merk staat bekend om de eenvoud, betaalbaarheid en betrouwbaarheid. 

Swift leasen

De Suzuki Swift is een van de populairste auto’s van Suzuki. De sportieve vijfdeurs is groot in ruimte en biedt een uitmuntend comfort. De Swift reageert snel en heeft een lage wegligging. Het rijden wordt veiliger doordat het bochtenwerk makkelijker wordt. Daarnaast is de auto erg praktisch: de Swift beschikt over veel binnenruimte, een bagageruimte van 265 liter en heeft veel opbergruimte. De nieuwe Swift houdt nauwlettend het verkeer om je heen in de gaten en heeft een automatisch remsysteem. De lange dakstijl, grote velgen en sportieve grill zijn typerend voor het exterieur. Er is keuze uit handgeschakeld of automaat.

Vitara leasen

De Vitara is een van de eerste offroad modellen die ook in de stad gebruikt wordt. De Vitara heeft een modern, fris en herkenbaar SUV-design. Enkele fijne functionaliteiten van de Vitara zijn de parkeersensoren voor en achter, de hoge zitpositie en de grote bagageruimte (375 liter). De Vitara is uitgerust met een Suzuki Safety System Pro, een systeem dat onder andere voetgangers en wegbelijning detecteert. Het multimediasysteem in de Vitara maakt multimedia zoals handsfree bellen, navigatie en Apple Carplay mogelijk.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Suzuki zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Suzuki tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Suzuki. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!