go_to_content
Wil je een Porsche zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen.
Een moment geduld

Porsche bij LeaseLinq

Porsche werd in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche. De Duitse autofabrikant staat voor luxe en snelheid. De doelgroep van Porsche houdt zich bezig met status en innovatie. Porsche streeft naar het leveren van kwaliteit aan klanten, waar zij een goed gevoel van krijgen. Kenmerkend voor Porsche zijn de hoge spatborden die goed laten zien wat de lengte van de neus is. Een van de populairste modellen van Porsche is de Porsche 911.

Porsche Taycan EV leasen

De Porsche Taycan is de eerste volledige elektrische auto van Porsche. Dit model beschikt over twee elektromotoren, in tegenstelling tot de Porsche Taycan EV. De Porsche Taycan EV beschikt over een achterwielaandrijving en een krachtige elektromotor. De Taycan EV beschikt over dezelfde eigenschappen die elk Porsche model heeft. Dit sportieve model heeft een accupakket van 79,2 kWh, waarmee je 431 km (WLTP) kunt rijden. Met de Performance Battery Plus versie is dit bereik zelfs 484 km (WLTP).

De zitpositie van dit model is laag, wat ervoor zorgt dat je echt het gevoel krijgt in een sportwagen te zitten. De koplampen van vier lichtpunten zorgen voor de kenmerkende Porsche-look. De bagageruimte van de Porsche is 366 liter. Reken je hier de front-trunk bij, komt dit uit op een bagageruimte van 447 liter. Het rijden in deze auto voelt natuurlijk aan. Het extra lage zwaartepunt maakt het rijden nog comfortabeler.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Porsche zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Porsche tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Porsche. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!