go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een PEUGEOT 3008. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

PEUGEOT 3008 leasen

De PEUGEOT 3008 wordt sinds 2008 geproduceerd. Dit model heeft meerdere malen prijzen binnengesleept voor Auto van het Jaar. De 3008 is een cross-over, heeft het rijgedrag van een lage auto maar heeft wel een hoge zitpositie en een makkelijke instap. Het design van het exterieur van de nieuwe PEUGEOT 3008 valt op door scherpe vouwen en de frameless grille. Er zijn drie verschilende uitvoeringen van de 3008, namelijk de Active, Allure en GT. De Active is de standaarduitrusting en de Allure biedt iets meer comfort en luxe dan de Active. Voor de sportieve rijders is er de GT.

In het sportieve interieur vind je de PEUGEOT i-Cockpit. Het 10-inch HD touchscreen toont de belangrijkste rijinformatie en navigatie. Je kunt ook je smartphone met het touchscreen verbinden. Met behulp van rijhulpsystemen wordt het rijden in een nieuwe PEUGEOT 3008 nog veiliger. Afhankelijk van de uitvoering beschikt de 3008 over verkeersbordenherkenning, adaptive cruise control en dodehoekbewaking. De 3008 beschikt over een bagageruimte van 520 liter en biedt ruimte aan vijf passagiers.

De 3008 is verkrijgbaar met benzine-, diesel- of een plug-in hybrid-motor. De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV HYBRID heeft een elektrisch rijbereik van 59 km. Met de hybride rijd je soepel, schokvrij en met een geluidloze motor. Via een wallbox (11kW) is de accu in zo’n 4 uur volledig opgeladen. Via een normaal stopcontact (8A, 230V) 1,8kW laadt de accu volledig op binnen 7 uur en 15 minuten.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een PEUGEOT 3008 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je PEUGEOT 3008 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een PEUGEOT 3008. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!