go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een PEUGEOT 208. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

PEUGEOT 208 leasen

De PEUGEOT 208 werd in 2012 op de markt gebracht door PEUGEOT en volgt de PEUGEOT 2007 op. De 208 is een vijfdeur en bevindt zich in de compacte middenklasse. Deze auto is een van de populairste modellen van PEUGEOT. Een opvallend kenmerk van de 208 is het relatief kleine stuurwiel. Het design van de 208 valt op door de strakke, krachtige lijnen die de sportieve en moderne vormgeving accentueren. De nieuwe 208 is uitgerust met meer luxe en comfort.

De 208 is voorzien van de Active Safety Brake die ervoor zorgt dat de auto automatisch remt bij obstakels wanneer je zelf niet reageert. Afhankelijk van de gekozen uitvoering heeft de 208 ook een Park Assist, Active Lane Keeping Assistance en een passive blind spot detection-systeem. In het interieur vind je de welbekende i-Cockpit. Op het 10-inch HD touchscreen vind je onder andere de actuele rijinformatie, Apple CarPlay en Android Auto.

De 208 is verkrijgbaar met een elektro-, benzine- of dieselmotor. De motoren zijn zuinig en krachtig genoeg. De PEUGEOT e-208 is volledig elektrisch en heeft een actieradius van 340 km. Bij snelladen laadt de accu binnen 30 minuten tot 80% op van de actieradius. De 208 beschikt over 265 liter aan bagageruimte en biedt ruimte aan vijf passagiers.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een PEUGEOT 208 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je PEUGEOT 208 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een PEUGEOT 208. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!