go_to_content

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Jaguar. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

We hebben geen resultaten gevonden. Bekijk meer auto's

Jaguar leasen bij LeaseLinq

Jaguar wordt in 1922 opgericht door Sir William Lyons. Jaguar richt zich op de productie van luxeauto’s. De auto’s van Jaguar worden gebouwd via de ‘state-of-the-art’ productielijnen in Castle Bromwich. Jaguar is een populair automerk in het hoger marksegment onder de mensen die graag een luxe sportwagen rijden.

Jaguar I-PACE leasen

De Jaguar I-PACE is de eerste elektrische auto van Jaguar, maar wel met hét zelfde rijgevoel van een Jaguar. Deze auto biedt ruimte aan vijf volwassenen. Het interieur van de I-PACE onderscheidt zich met een strak en opgeruimd ontwerp, vloeiende lijnen en interieurelementen die fijn aanvoelen. Kenmerkend voor het exterieur is de vloeiende taillelijn. De I-PACE beschikt over een bagageruimte van 656 liter en met neergeklapte achterbank zelfs 1.453 liter.

Jaguar XE leasen

De Jaguar XE heeft een bredere, lagere houding die de nadruk legt op het zelfverzekerde karakter. De XE is beschikbaar met Jaguar’s unieke All Wheel Drive met Intelligent Driveline Dynamics en Adaptive Surface Response (ASR). Dit helpt bij de wendbaarheid en rijgedrag en zorgt voor extra zelfvertrouwen onder alle rijomstandigheden. Het interieur heeft een luxueuze uitstraling en biedt veel comfort door de ergonomische gevormde stoelen. De lage zitting en de hoge middenconsole dragen bij aan het cock-pitgevoel. De Jaguar XE heeft een bagageruimte van 685 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Jaguar zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Jaguar tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Jaguar. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!