go_to_content
Wil je een BMW 3 Serie Touring zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

BMW 3 Serie Touring leasen

BMW begon met de productie van de BMW 3 Serie in 1975. Het design van de BMW 3 Serie Touring is dynamisch en modern. De lage voorzijde, krachtige schouderlijn en typische BMW nierengrille accentueren de sportieve uitstraling van de BMW 3 Serie Touring.

De combinatie van elegantie en sportiviteit vind je terug in het interieur van de BMW 3 Serie Touring door deze eigenschappen te verbinden met modern comfort en innovatieve functionaliteiten. De BMW Live Cockpit Professional en de BMW Intelligent Personal Assistant met spraaksturing zorgen ervoor dat jij altijd verbonden blijft.

Daarnaast is de BMW 3 Serie Touring voorzien van geavanceerde rijassistentiesystemen om zo het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken. Zo heeft de BMW 3 Serie Touring een zijdelingse parkeerhulp en een Active Guard. De Active Guard omvat een waarschuwingsfunctie voor frontale botsingen en een remfunctie. Met de Driving Experience Control kies je zelf uit verschillende rijmodi: COMFORT, ECO PRO, SPORT en SPORT+ om zo het rijden nog meer op je eigen behoeften af te stellen.

Inmiddels zijn er al verschillende uitvoeringen van de BMW 3 Serie Touring uitgebracht. Buiten de standaarduitvoering heeft BMW ook de Luxury Line, Sport Line en M Sport geïntroduceerd. De auto is leverbaar met een benzine-, dieselmotor of als plug-in hybride. De BMW 3 Serie Touring is verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of automaat. De bagageruimte van de BMW 3 Serie Touring bedraagt 500 liter, met een neergeklapte achterbank is dit 1.510 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een BMW 3 Serie Touring zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je BMW 3 Serie Touring tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een BMW 3 Serie Touring. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten

"LeaseLinq heeft mij prima geholpen bij de keuze van een nieuwe leaseauto. Er is erg goed met mij meegedacht."

9
Door: Dhr. Verwoert, Amsterdam

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!