Leaseauto plaat

Bedrijfswagens

Bedrijfswagen leasen via LeaseLinq

Kiest u ervoor om uw bedrijfswagen te leasen via LeaseLinq? Dan rijdt u in de beste bedrijfswagen en bent u verzekerd van het juiste leasecontract. Bovendien regelt u alles via één loket. Eén aanspreekpunt dus tijdens de volledige leaseperiode.

De juiste bedrijfswagen uitzoeken

Een bedrijfswagen uitzoeken is nog niet zo eenvoudig. Want er zijn nogal wat merken en modellen.

Staar u niet blind op een bepaald merk, maar bekijk welke bedrijfswagen het best past bij uw bedrijfsactiviteiten. En let bijvoorbeeld ook op het laadgewicht.

Advies door onze onafhankelijke bedrijfswagenspecialisten

Het beste is om u te laten adviseren door een onafhankelijke bedrijfswagenspecialist. LeaseLinq is graag uw onpartijdige adviseur. Als onafhankelijke intermediair zijn we niet gebonden aan bepaalde leasemaatschappijen. Onze ervaren bedrijfswagenspecialisten begeleiden u bij uw keuze. We adviseren u eerlijk en open over de juiste bedrijfswagen én over het best passende leaseproduct.

Uw bedrijfswagen inrichten en beletteren

Belangrijk is vervolgens ook een slimme inrichting van uw bedrijfswagen, met handige schappen en vakken om al uw spullen mee te nemen naar een klus. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar we kunnen dit ook voor u verzorgen. Onze bedrijfswagenspecialist heeft veel ervaring met het inrichten van bedrijfswagens. Bovendien werken we voor de inbouw samen met gerenommeerde inbouwspecialisten door heel Nederland. Lees meer over het inrichten van uw bedrijfswagen

Wilt u uw bedrijfswagen laten beletteren? Zodat uw wagen een rijdend reclameobject wordt? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. We doen dit in samenwerking met betrouwbare reclamebedrijven. Zelf regelen kan natuurlijk ook.

Eén contactpersoon voor álles

Bij LeaseLinq krijgt u één vaste contactpersoon. Vanaf de dag dat u uw auto ophaalt, tijdens het gebruik van uw wagen tot het inleveren aan het eind van de leaseperiode. En heeft u een vraag over uw auto of uw leasecontract? Bel ons dan gerust. En heeft u meerdere auto’s in het wagenpark? Dan kunt u gebruikmaken van onze wagenparkbeheertool.

De pluspunten van onze dienstverlening

  • Aflevering mogelijk inclusief inbouw en bestickering
  • Advies bij inbouw
  • Antwoord op al uw (lease) vragen
  • Operationele lease van nieuwe of gebruikte bedrijfswagen
  • Financiële lease van nieuwe of gebruikte bedrijfswagen
  • Aankoopondersteuning bij nieuwe of gebruikte bedrijfswagen
  • Mogelijkheid van tijdelijk een extra of een grotere bedrijfswagen
  • Wagenparkbeheertool voor overzichtelijk beheer van al uw wagens

Kies ook voor zorgeloos leasen

Wilt u een bedrijfswagen leasen? En wilt u zeker zijn van de beste wagen en het juiste leasecontract? Bij ons kunt u rekenen op eerlijk advies en scherpe prijzen. Immers, onafhankelijke intermediair zijn we niet gebonden aan bepaalde merken en bepaalde leasemaatschappijen. Samen zetten wij de mogelijkheden om een rij, zodat u de juiste keuze maakt.