Leaseauto plaat

Autolease voor starters en scale-ups

Autolease voor ambitieuze start-ups en scale-ups

Bent u een startende ondernemer? Of inmiddels een scale-up? En heeft u plannen voor een of meer leaseauto’s? Zelf regelen is knap ingewikkeld zoals blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek onder honderden klanten. Want als u niet oppast, zit u opgescheept met een ongunstig leasecontract. En dat zorgt voor ontevredenheid en ergernis. Wat u nodig hebt? Onafhankelijk advies over de beste leasedeal. Persoonlijk en eerlijk. LeaseLinq is er voor ú.

 

Voordelen van leasing

Het overgrote deel van de zzp’ers kiest tegenwoordig voor zakelijk rijden. U kunt dan namelijk alle gemaakte kosten zakelijk aftrekken. Autoleasing biedt veel extra voordelen. U weet precies welke kosten u heeft. En u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoudskosten, de verzekering en de afschrijving. Ook heeft u geen omkijken naar reparaties, onderhoud en de kilometeradministratie.

 

Zelf een leaseauto regelen? Lastig

Kiest u inderdaad voor leasing? Dan wilt u natuurlijk het contract en de auto die het best bij u passen. Maar hoe regelt u dit? Best ingewikkeld. Want als starter of scale-up heeft u misschien behoefte aan persoonlijk advies. Want leaseoffertes vergelijken gaat verder dan alleen prijsvergelijk. Denk aan zaken als de hoogte van het eigen risico, de afhandeling van schade bij inname van de auto, de kosten bij afwijkende kilometrages of looptijden en de innamekosten als u de auto eerder wilt inleveren.

 

De oplossing: eerlijk advies over de beste leasedeal

LeaseLinq is graag uw onafhankelijke intermediair. Wij regelen voor u het leasecontract en de leaseauto die passen bij uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Honderden tevreden leaserijders gingen u voor. We begonnen als intermediair voor zzp’ers. En groeiden mee met onze klanten. Inmiddels bedienen we ook MKB-bedrijven. Persoonlijk, eerlijk en betrokken. Dit doen we voor u:

 

Het begint met persoonlijke aandacht en ontzorging

Succesvolle leasing begint met persoonlijke aandacht en ontzorging. Dus als u met ons in zee gaat, krijgt u een vaste contactpersoon. We leren u graag kennen. Horen graag alles over uw wensen, behoeften en mogelijkheden. We stellen vragen. En brengen u op ideeën waar u echt iets mee kunt.

Stap 1: offertes bij meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke intermediair zijn we niet zijn gebonden aan een leasemaatschappij. We vergelijken de prijzen en voorwaarden van meerdere leasemaatschappijen voor u. Zo weet u zeker dat u geen kansen misloopt.

Stap 2: we vergelijken de offertes

We vergelijken alle offertes. Belangrijk, want de goedkoopste aanbieding is niet per definitie de beste keuze. Een schadeverzekering is bijvoorbeeld niet altijd inbegrepen. Ook letten we op zaken als eigen risico en het beleid bij innameschade en bij hercalculatie van gereden kilometers.

Stap 3: bestellen en afleveren

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan bestellen we de auto bij de maatschappij. We houden in de gaten dat de levertijd wordt nagekomen. Is het zover? Dan maken we een afspraak voor aflevering.

Stap 4: onze persoonlijke nazorg

Na aflevering van de leaseauto kunt u op ons blijven rekenen. We kunnen alles voor u regelen. Bijvoorbeeld als u het leasecontract wilt wijzigen. Als u in een jaar toch meer kilometers rijdt. En natuurlijk als u bedrijf groeit. Want LeaseLinq denkt én groeit graag met u mee.

Vervolgstap 5: onze gratis wagenparkbeheertool

Als u één of twee leaseauto’s hebt, dan valt het allemaal nog wel te overzien. Maar als u meer auto’s krijgt, hoe houdt u dan het overzicht? Met de gratis wagenparkbeheertool van LeaseLinq. Hierin vindt u een actueel overzicht van alle gegevens van alle auto’s. Klaar voor de groei!

 

Mis het niet: Safe Driving training bij uw nieuwe auto

Wilt u ook de beste leasedeal? Sluit dan een leasecontract af via LeaseLinq. Doet u dat nog in 2018? Dan mag u namens ons deelnemen aan de Safe Driving training van Prodrive, met uw nieuwe auto!

ProDrive Training is al 25 jaar specialist als het gaat om mensen veiliger, zuiniger en efficiënter aan het verkeer te laten deelnemen. Tijdens de openbare weg training van 2 uur oefent u onder andere manoeuvreren, brandstof besparende rijtechnieken, omgaan met rij-assistentiesystemen en gevaarherkenning. De ideale manier om uw rijvaardigheden in uw nieuwe auto nog verder te ontwikkelen.

Is uw nieuwe auto elektrisch? Dan kunt u deelnemen aan de aangepaste training, waar onder andere rollen versus regenereren, one-pedal driving en ritplanning behandeld worden.