go_to_content
Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi A1 Sportback tot aan het einde van het leasecontract.
Een moment geduld

Audi A1 Sportback leasen

Audi bracht in 2010 de A1 Sportback op de markt. De A1 Sportback is de opvolger van de Audi quattro. Het design van de A1 Sportback is karakteristiek en vlot. Het exterieur valt op door de brede en lage singleflame-grille en de sportieve voorbumper met een honinggraat grill.

Tot de standaarduitrusting van het interieur van de A1 Sportback behoren onder andere de Audi virtual cockpit, Audi smartphone interface, navigatievoorbereiding en USB-aansluitingen. De auto biedt veel comfort doordat hij erg ruim is en er voldoende hoofd- en beenruimte voor alle passagiers is. Het interieur is volledig op de bestuurder gericht en is ook het sportiefste interieur in zijn klasse.

De A1 Sportback is voorzien van een elektromechanische stuurbekrachtiging waardoor hij strak en sportief rijdt. Om het rijden nog veiliger te maken, beschikt de A1 Sportback over diverse geavanceerde rijhulpsystemen. Zo is er in elke A1 Sportback een rijstrookassistent en de Audi pre sense front geïntegreerd. De pre sense front herkent gevaar.

Inmiddels is de A1 Sportback er in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de Pro Line, Advanced edition en de S edition. De auto heeft vijf deuren en biedt zitplaats aan vijf volwassenen. De bagageruimte van de A1 Sportback bedraagt 335 liter, wat kan oplopen tot 1.090 liter met een neergeklapte achterbank. De Audi A1 Sportback is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of als automaat.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Audi A1 Sportback zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi A1 Sportback tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Audi A1 Sportback. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

Ik kan geen betere bedrijf op noemen als Leaselinq. De medewerkers blijven zoeken tot dat er een geschikte auto is gevonden die bij mij past. De communicatie tussen cliënt en leaselinq is zeer prettig Jaap Dwarshuis heeft goed geluisterd naar mijn wensen.

10
Door: Mw. Palit, Den Haag

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!