go_to_content
Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi A1 Sportback tot aan het einde van het leasecontract.
Een moment geduld

Audi A1 Sportback leasen

Audi bracht in 2010 de A1 Sportback op de markt. De A1 Sportback is de opvolger van de Audi quattro. Het design van de A1 Sportback is karakteristiek en vlot. Het exterieur valt op door de brede en lage singleflame-grille en de sportieve voorbumper met een honinggraat grill.

Tot de standaarduitrusting van het interieur van de A1 Sportback behoren onder andere de Audi virtual cockpit, Audi smartphone interface, navigatievoorbereiding en USB-aansluitingen. De auto biedt veel comfort doordat hij erg ruim is en er voldoende hoofd- en beenruimte voor alle passagiers is. Het interieur is volledig op de bestuurder gericht en is ook het sportiefste interieur in zijn klasse.

De A1 Sportback is voorzien van een elektromechanische stuurbekrachtiging waardoor hij strak en sportief rijdt. Om het rijden nog veiliger te maken, beschikt de A1 Sportback over diverse geavanceerde rijhulpsystemen. Zo is er in elke A1 Sportback een rijstrookassistent en de Audi pre sense front geïntegreerd. De pre sense front herkent gevaar.

Inmiddels is de A1 Sportback er in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de Pro Line, Advanced edition en de S edition. De auto heeft vijf deuren en biedt zitplaats aan vijf volwassenen. De bagageruimte van de A1 Sportback bedraagt 335 liter, wat kan oplopen tot 1.090 liter met een neergeklapte achterbank. De Audi A1 Sportback is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of als automaat.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Audi A1 Sportback zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Audi A1 Sportback tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Audi A1 Sportback. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Joëlla Schenk

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:00 - 18:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam

Inmiddels komt mijn derde auto via Leaselinq. Ben tot nu toe super tevreden! De service is goed en ik vond het zelfs gezellig om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

10
Door: Davey, Zaltbommel

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!