Leaseauto plaat
Terug naar het overzicht Zoek een leaseauto

Groeien in ondernemerschap, als partner van LeaseLinq

Ben jij een ondernemende lease-expert? Spreekt het ondernemerschap jou aan? En wil jij in jouw regio groeien tot hét aanspreekpunt voor ondernemers in het MKB? Word dan partner van LeaseLinq, de onafhankelijke intermediair in autoleasing voor MKB-bedrijven en zzp’ers.

 

Samen succesvol zijn

Als partner van LeaseLinq bouw je samen met ons aan jouw bedrijf en jouw netwerk. Je krijgt van ons alle ondersteuning om succesvol te zijn. Bij het aangaan van het partnership bekijken we op welke manier we jou kunnen faciliteren. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt richten op klantcontact, acquisitie en het behalen van commerciële doelen.

 

Onze ondersteuning

Onze ondersteuning bestaat onder meer uit:

  • het vergelijken, maken en versturen van leaseoffertes;
  • volledige administratieve ondersteuning;
  • commerciële follow-up bij jouw bestaande klanten;
  • afhandeling van operationele vragen; telefonisch en digitaal;
  • commerciële training en leasetraining;
  • het monitoren van expirerende leasecontracten.

 

Over LeaseLinq

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing voor MKB-bedrijven en zzp’ers. LeaseLinq is niet gebonden aan een leasemaatschappij. Dat is prettig voor klanten. Zij kunnen daardoor rekenen op eerlijk en transparant advies. Dat betekent dat wij onze klanten altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best past bij de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden.

 

Interesse?

Heb je interesse in een vruchtbaar partnership met LeaseLinq? Neem voor meer informatie contact op met Henk van Zanten. E-mail: henk.van.zanten@leaselinq.nl

Medewerker van Leaselinq

Heeft u een vraag of opmerking?
Bel mij dan via 0341 - 76 00 88 of stuur mij een mailtje


Meer lezen?