Leaseauto plaat
Terug naar het overzicht Zoek een leaseauto

Weg met onnodige brandstofkosten

Rijden uw medewerkers minder kilometers dan normaal? Dan betaalt u waarschijnlijk te hoge brandstofvoorschotten.

Het is altijd vervelend om teveel brandstofkosten te betalen, want u kunt het geld wel beter gebruiken. Hóe fijn zou het zijn als u de daadwerkelijke kosten betaalt, zonder verrassingen achteraf! 

Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen hoe het werkt bij leasemaatschappijen. De brandstofvoorschotten die u betaalt, zijn gebaseerd op het afgesproken aantal kilometers en het gemiddeld verbruik. En het daadwerkelijk gereden aantal kilometers klopt nooit precies. Elk kwartaal krijgt u een brandstofafrekening op basis van het daadwerkelijk gereden kilometers en de actuele brandstofprijs.
 
Dat heeft twee nadelen. U heeft nooit een actueel overzicht van de gereden kilometers en de daadwerkelijke brandstofkosten. Bovendien wordt u iedere keer weer verrast door de werkelijkheid. 
 
Gelukkig kan het ook anders. 

Betaal voortaan de werkelijke kosten
Via LeaseLinq betaalt u voortaan alleen nog voor de werkelijke tankingen. Dat werkt heel simpel: u ontvangt nieuwe brandstofpassen van LeaseLinq en wij beëindigen alle huidige passen van de leasemaatschappijen. Ongeacht van welke leasemaatschappij de auto is. Voortaan ontvangt u periodiek één verzamelfactuur met daarop de werkelijke kosten. Dat betekent: nooit meer te veel voorschot betalen. En u wordt nooit meer achteraf verrast.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan even: 0341 76 00 88. Mailen kan ook: brandstof@leaselinq.nl. We vertellen u vrijblijvend meer.

Medewerker van Leaselinq

Heeft u een vraag of opmerking?
Bel mij dan via 0341 - 76 00 88 of stuur mij een mailtje


Meer lezen?