go_to_content
LeaseLinq

Altijd inzicht in je wagenpark via ons online portaal 

Actuele autogegevens

In de wagenparkbeheer software vind je de gegevens van elke leaseauto binnen jouw bedrijf. Wij registeren onder meer: het type auto, kenteken, alle berijdersgegevens, de leasemaatschappij, het jaarkilometrage, de fiscale waarde en het leasetarief.

Alle documenten die horen bij je leaseauto's vind je snel terug. Denk aan de mantelovereenkomst, het orderformulier, het bewijs van inzet en alle contractuele wijzigingen. 

Actuele berijdergegevens

Van iedere berijder vind je in de wagenparkbeheer software de relevante NAW - en contactgegevens. In de online tool kan je zelf berijders aanmaken en wizjigen. De wijzigingen komen automatisch terecht bij de juiste leasemaatschappij.

Actuele brandstofgegevens

De brandstofgegevens bieden inzicht in het tankgedrag van iedere bestuurder. Doordat de Leaselinq tankpas is gekoppeld aan de software geeft het portaal geeft je inzicht in kilometerstanden en afwijkingen. Elke maand krijg je één verzamelfactuur op basis van het daadwerkelijke brandstofkosten en gereden kilometers. Dit heeft twee voordelen voor je bedrijf: (1) je betaalt nooit meer te veel brandstofvoorschot en (2) je wordt nooit meer achteraf verrast. Dit is een groot verschil ten opzichte van leasemaatschappijen, waarbij je maandelijks een vast voorschot betaalt, gebaseerd op het afgesproken aantal kilometers.

Meer informatie of een gratis demo aanvragen?

Wil je ook inzicht in de leasekosten, brandstofkosten en berijdersgegevens? Ontdek de voordelen van onze wagenparkbeheer-software. Neem contact op voor meer informatie of een gratis demo.

De beste leasedeal krijg je door onafhankelijk advies

  • Wij checken prijzen van meerdere leasemaatschappijen
  • Onafhankelijk advies op maat
  • Zakelijke leaserijders geven ons een 9,3
  • Binnen 15 minuten een offerte op maat
Neem contact op
Terug naar vorige pagina