go_to_content
LeaseLinq

Referenties

Wie kan beter vertellen hoe onze dienstverlening wordt ervaren dan onze opdrachtgevers zelf?! Lees hieronder hoe wij bedrijven helpen inzicht en overzicht te bieden in hun wagenpark en hoe zij de samenwerking ervaren.

Building Heroes

"Het meest belangrijke voordeel van onze samenwerking met LeaseLinq is het persoonlijke contact. Een vast aanspreekpunt die onze business en organisatie kent alsof hij er zelf werkt. Daarnaast geeft LeaseLinq snel, vakkundig advies en zijn ze flexibel. LeaseLinq werkt echt als verlengstuk van onze organisatie. Ze nemen veel werk uit handen. Ontzorgen staat hierbij centraal. Bovendien reageren de medewerkers veel sneller dan bij een standaard leasemaatschappij, je voelt je echt nog klant en dat tegen een scherper tarief!"

Klantgerichtheid is bij LeaseLinq geen containerbegrip maar een werkwoord wat echt op deze club van toepassing is.

 

DFDS

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon, Frans Klasen. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

LeaseLinq (Frans) werkt met hetzelfde motto als DFDS: "Wij denken niet in problemen, maar in uitdagingen en oplossingen."

De Duurzame Adviseurs

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Dat klinkt eenvoudig, maar dat valt nog niet mee in een snel groeiende organisatie. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq.

Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen binnen onze organisatie. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld. Vooral het persoonlijke maakt het prettig samenwerken met LeaseLinq. Offertes ontvang je nog dezelfde werkdag en ze staan altijd klaar om je telefonisch te woord te staan."

Een top team met top service!

Pro6 managers

"LeaseLinq heeft ook aandacht voor de kleinere onderneming. Er is een vast aanspreekpunt en als deze niet aanwezig is, zijn collega’s ook goed op de hoogte. Zij zijn dan ook altijd goed bereikbaar, behulpzaam, kundig en uitermate vriendelijk. Doordat LeaseLinq over een brede expertise beschikt en een eigen netwerk heeft, scheelt het ons veel tijd om zelf de beste “match” te vinden."

LeaseLinq is een bedrijf met goede en snelle service en een uitstekende begeleiding. Ik ben zeer tevreden!

QL Projectburo / Van der Heiden Isolatie

De korte communicatielijnen en daadkracht zijn de voornaamste redenen in onze keuze voor LeaseLinq. Het feit dat LeaseLinq als het ware een schakel is tussen onze bedrijven en meerdere leasemaatschappijen, is de onderscheidende factor. Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig!

Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit.

Voor QL Projectburo en Van der Heiden Isolatie is LeaseLinq een flexibele, betrokken en betrouwbare partner

Waal Bouw

Wij hebben voor ons wagenpark een samenwerking met Frans, die samen met LeaseLinq het wagenparkbeheer voor ons uitvoert. Door te offreren vanuit meerdere leasemaatschappijen is de prijs vaak scherp. Frans en LeaseLinq reageren snel en ontzorgen ons. Onze ervaringen zijn dan ook positief, de reactietijd is snel en alle zaken worden voor ons opgelost.

Het grootste voordeel voor ons is het hebben van een vaste contactpersoon en korte lijnen.