Leaseauto plaat

Een volledig elektrisch wagenpark

Overstappen op elektrisch rijden

U heeft besloten om elektrische auto’s in te zetten in uw organisatie. Stapt u dan in één keer over naar een volledig elektrisch wagenpark? Of begint u met één of twee elektrische auto’s? Het helpt als u een duidelijk doel voor ogen heeft. Gaat het bijvoorbeeld om kostenbesparing, verduurzaming van het mobiliteitsbeleid of verbetering van het imago? Samen met u kijken wij stap voor stap wat de beste aanpak is om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Op deze manier kunnen wij een CO2 neutraal voorstel ontwikkelen, specifiek voor uw organisatie.

Als het doel helder is, kunt u vervolgens de autoregeling hierop inrichten. Hierin legt u vast welke functies in aanmerking komen voor een elektrische auto, welke eisen u stelt aan de actieradius en welke auto’s het best passen binnen uw organisatie. Wij kunnen u helpen om dit te inventariseren en de juiste keuzes te maken.

 

Het kiezen van de juiste auto

Om uit het groeiende aanbod elektrische auto’s de juiste keuze te maken, is de eerste vraag welke actieradius heeft u nodig? De werkelijke actieradius is onder andere afhankelijk van het rijgedrag van de berijder(s), de verkeersomstandigheden en de buitentemperatuur.

Wilt u meer weten over ons aanbod elektrische auto’s? Vraag een prijsopgave aan en ontvang binnen 15 minuten een passende offerte.

 

Oplaadmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het opladen van de elektrische auto. Zo is het mogelijk om een laadstation aan te schaffen voor thuis. Er zijn verschillende laadstations, afhankelijk van het vermogen. De kosten voor het aanschaffen en installeren van een laadstation voor thuis variëren, afhankelijk van het merk laadpaal of laadstation, het vermogen in kWh en het wel of niet leveren van een vaste stekker. Het is ook mogelijk met behulp van een laadpas gebruik te maken van publieke laadstations van diverse aanbieders. Sommige auto's zijn ook nog geschikt voor snel-laden. Wilt u meer informatie over het kiezen van het juiste laadstation? Wij helpen u graag verder.