go_to_content

Overweeg je een Volvo te leasen? Bij LeaseLinq ben je verzekerd van de beste leaseaanbod. Ontdek ons actuele aanbod en vraag een offerte op!

Een moment geduld

Volvo

Het Zweedse merk Volvo staat van oudsher voor veiligheid en betrouwbaarheid. Volvo ontstond in 1927 in Götenborg. De allereerste personenwagen was de ÖV4: een open wagen met vier cilinders. Vanaf eind jaren vijftig ontwikkelde Volvo tal van veiligheidssystemen. Zoals de driepuntsveiligheidsgordel (de standaard in de hele auto-industrie), energie-absorberende kreukelzones, een dodehoekinformatiesysteem en een systeem tegen whiplash. Tegenwoordig besteedt Volvo ook veel aandacht aan het design. Volvo-liefhebbers hebben de keuze uit twee sedans (S90 en S60), twee estates (V40, V60 en V90) en vier SUV’s (XC40, XC60, XC90 en XC40 T2).

Volvo xc90 leasen

Kies je voor een ruime SUV? De Volvo xc90 is een populaire leaseauto. De wagen is ruim (5 tot 7 zitplekken), zit boordevol comfort- en veiligheidssystemen en oogt als een echte Volvo. Je hebt keuze uit een benzine- of dieselversie en plug-in hybrid modellen. En voor een xc90 met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Volvo V60 leasen

Volvo introduceerde de Volvo V60 in 2010. Sinds de introductie van dit model is de auto al erg populair. Er is keuze uit vier benzinemotoren, eventueel in combinatie met een plug-in hybride techniek en twee dieselmotoren. De hybride zet tijdens het remmen de energie om in elektriciteit en voedt hiermee de elektromotor.

Volvo leasen bij LeaseLinq

Wil je een Volvo zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op het beste leaseaanbod. Onze onafhankelijke experts zoeken dat voor je uit. We vragen offertes op bij meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en de voorwaarden naast elkaar. Op basis hiervan geven we je een eerlijk advies over het beste aanbod, passend bij jouw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. je kunt bij ons een nieuwe leaseauto uitzoeken die je zelf samenstelt. Je kunt ook kiezen voor een occasion. Je least dan een Volvo tegen een lager tarief en, als je wilt, kortere looptijd. Ten derde kun je een auto uit voorraad nemen. dat is vooral prettig als je je leaseauto snel wilt hebben. LeaseLinq geeft niet alleen eerlijk en transparant advies, maar ondersteunt je ook gedurende de hele looptijd van het contract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg

"Eerlijk en transparant, as advertised!"

10
Door: Robin, Houten

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!