go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen up!. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Volkswagen up! leasen

De Volkswagen up! is de kleinste auto in het aanbod van Volkswagen. Dit model werd in 2012 geïntroduceerd en is sindsdien een populaire auto binnen de miniklasse (A-segment). De Volkswagen up! wordt geleverd als 5-deurs hatchback. De auto is compact, maar toch ruim van binnen door de slimme opbergmogelijkheden. Daarnaast heeft de Volkswagen up! een strak en tijdloos ontwerp. De up! biedt zitplaats aan vier volwassenen. De bestuurdersstoel en bijrijdersstoel zijn verstelbaar en bieden veel comfort. Het dashboard van de up! heeft een vrolijke uitstraling en de bedieningspanelen zijn allemaal binnen handbereik.

De up! beschikt over onder andere een rijbaanassistent ‘Lane assist’, elektrische ruitbediening en een airco ‘Climatronic’. Daarnaast kan je je smartphone verbinden met je up! om zo tijdens het rijden op de hoogte te blijven van de route, je vrienden en je eigen playlist. Deze kleine stadsauto heeft al het rijcomfort zoals je gewend bent van Volkswagen, is vlot en heeft een goede wendbaarheid. De 3-cilinder motor levert voldoende prestaties en heeft een laag brandstofverbruik. De bagageruimte bedraagt 251 liter, wat voor deze klasse behoorlijk ruim is. Er is keuze uit twee benzinemotoren of een elektromotor. De e-up! heeft een actieradius van maximaal 160 km.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volkswagen up! zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volkswagen up! tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen up!. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Ruben Hartmans

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"LeaseLinq heeft mij prima geholpen bij de keuze van een nieuwe leaseauto. Er is erg goed met mij meegedacht."

9
Door: Dhr. Verwoert, Amsterdam

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!