go_to_content
Wil je een Volkswagen Tiguan zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod.
Een moment geduld

Volkswagen Tiguan leasen

De Tiguan werd in 2007 op de markt gebracht door Volkswagen. Kenmerkend voor de Tiguan zijn de strakke lijnen, gewaagde details en de revolutionaire verlichting. De auto beschikt over geavanceerde technologie die het rijden nog veiliger maken. De standaarduitrusting van de Tiguan bestaat uit Front Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control. In het interieur vind je een vernieuwd infotainmentsysteem waarmee je zorgt dat je altijd verbonden bent met streamingdiensten, radiozenders en podcasts.

De nieuwe Tiguan beschikt over een digitale cockpit. Met je stem of handgebaren kun je de auto bedienen. De Tiguan is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor.  Inmiddels heeft de Tiguan al verschillende uitvoeringen: Life, Elegance en de Tiguan R-Line. De standaardversie is de Life, die onder andere beschikt over 17-inch Montana-wielen en parkeersensoren voor- en achter. De Elegance biedt meer luxe en comfort. Zo vind je bij deze uitvoering onder andere een Park Assist en een sleutelloos vergrendel- en startsysteem.

De Tiguan R-Line is de meest sportieve uitvoering van de Tiguan, onder andere te zien aan de LED Plus koplampen en de 19-inch Valencia-wielen. De Tiguan R-Line Business+ beschikt over een Plug-in Hybrid motor waarmee je tot 47 kilometer op de elektrische motor kunt rijden. De bagageruimte bedraagt 615 liter. Zodra je de achterbank neerklapt, loopt tot op tot maar liefst 1.655 liter. De auto beschikt over vijf zitplaatsen.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volkswagen Tiguan zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volkswagen Tiguan tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen Tiguan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!