go_to_content

Overweeg je om een Volkswagen te leasen? Bij LeaaseLinq ben je verzekerd van de beste leaseaanbod.

Een moment geduld

Volkswagen leasen bij LeaseLinq

Volkswagen is van oudsher enorm populair bij zakelijke leaserijders. Verantwoordelijk hiervoor is vooral de Golf, al sinds 1974 een vaste waarde in het modellengamma van de Duitse fabrikant. Inmiddels is ook de Polo heel populair. Gaat uw voorkeur uit naar een SUV? Dan kun je kiezen voor de Tiguan, de T-Roc of de T-Cross. Inmiddels zijn ook de volledig elektrische ID.3 en ID.4 verschenen.

Volkswagen Polo leasen

De volkswagen Polo was in 2019 de op één na populairste zakelijke leaseauto in Nederland. En in 2020 zelfs de meest populaire. Deze compacte gezinsauto – die al sinds 1975 op de markt is – is inmiddels toe aan de zesde generatie. Sinds 2017 is de Polo is ruimer dan ooit. De auto heeft zelfs meer binnenruimte dan de vierde generatie Golf (1997-2003). Verrassend is ook de bagageruimte van 355(!) liter. Toch is de auto lekker compact en wendbaar. De Polo verwent je standaard met veel luxe en veiligheid. De Polo is leverbaar in een 5-deursversie. Heb je lievere een hogere zit? Kijk dan eens naar de T-Cross, een compacte SUV gebaseerd op de Polo.

Volkswagen Golf leasen

De Golf is al jarenlang het populairste model van Volkswagen. Het is een comfortabele en representatieve auto die een brede doelgroep aanspreekt: van gezin tot zakelijke rijder. In 2017 verscheen een ingrijpend gefacelifte versie. Ook de e-Golf kreeg een opfrisser. Je heeft in de Golf veel binnenruimte en bagageruimte (381 liter), en , net als de Polo, standaard veel luxe en veiligheid. Kies voor benzine, diesel of elektrisch. De Golf Variant is de station-uitvoering met extra ruimte.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volkswagen zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volkswagen tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van de beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Duel

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

"Wij kiezen voor LeaseLinq vanwege de goede samenwerking en vooral het meedenken van onze vaste contactpersoon. Geen probleem te groot, er is altijd een oplossing. LeaseLinq onderscheidt zich dan ook van andere partijen door de goede service. Het grootste voordeel hiervan is dat al het werk dat wij aan het wagenpark hebben, uit handen wordt genomen door een deskundig persoon waar wij vertrouwen in hebben. De samenwerking is perfect!"

10
Door: DFDS, Vlaardingen
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!