go_to_content
Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4

Nieuwe generatie SUV

De Volkswagen ID.4 is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Het is een volwaardige elektrische gezinsauto met veel laadruimte en een trekgewicht tot 1.000kg. Dit maakt deze elektrische SUV een ideale vakantieauto. Ondanks zijn grootte is deze auto verassend wendbaar. Het rijbereik gaat bovendien tot wel 500km. Snelladen kan met een vermogen van 125kW, wat betekent dat je in een half uur alweer 320km kan rijden.

Kies je gewenste uitvoering

Volkswagen ID.4

52kWh 109kW Pure

148pk en een 52kWh Pure accu. Met 18 inch velgen, navigatie, parkeersensoren en adaptive cruise control. Vanaf €37.485,-
Volkswagen ID.4

77kWh 150kW Pro (LeaseLinq's keuze)

204pk en een 77kWh Pro accu. Met 19 inch velgen, navigatie, parkeersensoren en adaptive cruise control. Vanaf €45.215,-
Volkswagen ID.4

77kWh 220kW GTX AWD

299pk en een 220kW elektromotor (AWD). Met 20 inch velgen, bumpers in GTX design, zwart dak en LED Matrix koplampen. vanaf €51.065

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3

Vanaf het begin heb ik meteen een goed gevoel. Goed en snel persoonlijk contact waarin echt maatwerk geleverd wordt. Heel prettig manier van zaken doen en relatie opbouwen.

10
Door: Dhr. Vloet, Schiedam

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten
Meer weten over de Volkswagen ID.4?
Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte op maat.
Neem contact op