go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen ID.4. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Volkswagen bracht in 2020 de ID.4 uit op de markt. De ID.4 is een vijfdeurs volledig elektrisch aangedreven SUV. De auto is erg ruim door het innovatieve MEB-platform. De opvallende LED 3D-achterlichten zijn kenmerkend voor de ID.4. Aan de voorkant beschikt de ID.4 over de slimme koplampverlichting IQ.Light LED Matrix die zelf het licht aan de situatie aanpast. Daarnaast heeft de ID.4 inliggende deurgrepen. Buiten het stijlvolle aspect hiervan, zorgt dit ook voor minder weerstand en dus minder verbruik.

De augmented-reality-head-updisplay maakt het rijden nog veiliger én makkelijker. Dit systeem geeft rij-informatie weer op je voorruit. Door de virtuele pijlen op de weg weet je precies waar je heen moet. In het interieur van de ID.4 vind je ook een groot touchscreen scherm waarmee je onder andere je navigatie kan instellen en je muziek kan afspelen. Met de sfeervolle interieurverlichting kan je zelf de sfeer in de auto bepalen. Je hebt de keuze uit maar liefst dertig kleuren. Daarnaast is de ID.4 voorzien van Travel Assist: een systeem die helpt bij het optrekken, afremmen en het afstand houden tot andere automobilisten.

De SUV heeft vijf deuren en biedt zitplaats aan vijf volwassenen. De ID.4 is volledig elektrisch aangedreven en rijdt hiermee erg zuinig. De ID.4 Pure heeft een actieradius van 344 kilometer en de ID.4 Pro heeft een actieradius van 520 km. De bagageruimte van de ID.4 bedraagt 543 liter. Met een neergeklapte achterbank beschikt de ID.4 over een bagageruimte van ruim 1.547 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volkswagen ID.4 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volkswagen ID.4 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen ID.4. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!