go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen ID.3. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Volkswagen ID.3 leasen

Volkswagen bracht in 2020 de ID.3 uit op de markt. Deze elektrische auto biedt al het gebruiksgemak en comfort zoals elke andere Volkswagen. Het exterieur van de ID.3 valt op door IQ.Light koplampen die zich automatisch aan elke situatie aanpassen. Daarnaast is elke ID.3 standaard voorzien van 18 inch velgen, een panoramadak en LED 3D-achterlichten. De gestroomlijnde look en de zwarte details zijn typerend voor de ID.3.

Het AR-head-up-display maakt het rijden nog veiliger, door rij-informatie op je voorruit te projecteren. Ook is de Volkswagen ID.3 voorzien van een slim navigatiesysteem, ID.Light en interieurverlichting in dertig kleuren. Deze kleuren kan je zelf aanpassen, waardoor er altijd een kleur is die bij jouw stemming past. Bij de standaarduitrusting van de ID.3 behoren slimme IQ.DRIVE features, waaronder de Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

De hatchback heeft vijf deuren en biedt ruimte aan vijf volwassenen. Door de volledig elektrische aandrijving stoot de ID.3 geen CO2 uit tijdens het rijden. De ID.3 is daarmee uiterst geschikt voor automobilisten die zuiniger willen rijden. De ID.3 heeft diverse accus met een rijbereik van maximaal 550 km. Binnen 35 minuten kan je met een snellader en een 58kWh accu je accu tot 80 procent opladen. De bagageruimte van de ID.3 bedraagt 385 liter. Zodra je de achterbank neerklapt, loopt dit op tot maar liefst 1.267 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Volkswagen ID.3 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Volkswagen ID.3 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Volkswagen ID.3. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

"Ik heb nooit eerder met een partij als jullie gewerkt, en ik wil mijn complimenten overmaken! Mijn contactpersoon Jaap Dwarshuis was zéér correct in de benadering, opvolging en inzet. Kortom, een plezier om mee samen te werken."

10
Door: Dhr. de Smedt, Vloesburg (België)
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!