go_to_content
Volkswagen Crafter Gesloten bestel

Met een Volkswagen Bedrijfswagen kies je voor

Volkswagen Multivan

Innovatie

Zuinige motoren, handige opbergvakken en grote laadruimtes. De nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid maken de VW Bedrijfswagens ook kostentechnisch interessant.
Volkswagen Caddy combi maxi

Comfort

Slimme assistentiesystemen en rijhulpen maken comfort prioriteit bij VW. Het interieur en fraaie design van de Caddy straalt zelfs de luxe van een VW personenauto uit.
Volkswagen Crafter Gesloten bestel

De juiste grootte

Kies de Caddy om snel door het verkeer te manoeuvreren. Grote laadruimte maar geen robuuste wagen? Dan is de Transporter geschikt. Groot en sterk? De Crafter is jouw bus.
Volkswagen Crafter Gesloten bestel

Volkswagen Bedrijfswagen leasen

Wil je een Volkswagen Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Volkswagen Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.