go_to_content
Volkswagen Crafter Gesloten bestel

LeaseLinq acties voor VW Bedrijfswagens

VW Caddy

De volledig nieuwe Caddy biedt nog meer comfort dankzij nieuwe motoren, bredere schuifdeuren en diverse assistentiesystemen.
Volkswagen Transporter Gesloten bestel

VW Transporter

De Transporter staat nog altijd bekend om zijn innovatie. Van zuinige TDI-motoren tot aan een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem.
Volkswagen Crafter Gesloten bestel

VW Crafter

De Crafter staat gelijk aan ruimte. Zowel de openingsbreedte bij de schuifdeur als de laadruimte en hij is leverbaar met voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving.
Volkswagen Crafter Gesloten bestel

Volkswagen Bedrijfswagen leasen

Wil je een Volkswagen Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Volkswagen Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.