go_to_content
Toyota ProAce Gesloten bestel

Een PROACE voor iedere ondernemer

Toyota ProAce Gesloten bestel

Installateur

De PROACE Worker en Long Worker zijn direct klaar voor gebruik dankzij het installatiepakket. Ook de Compact is leverbaar in installateursuitvoering.
Toyota ProAce City

Transporteur

Druk stadsverkeer? De PROACE Compact is uitermate geschikt. Een klasse groter? Kies dan de Worker of Long Worker voor extra ruimte. Koeltransport? Dan is de Cool Worker jouw oplossing.
Toyota ProAce

Personenvervoer

De PROACE Shuttle biedt plaats aan 9 personen en hun bagage. De zuinige dieselmotoren besparen brandstof en het grote panoramadak geeft een extra gevoel van luxe.
Toyota ProAce City Verso

Toyota Bedrijfswagen leasen

Wil je een Toyota Bedrijfswagen leasen? LeaseLinq vergelijkt leasetarieven en voorwaarden van de grootste leasemaatschappijen. Je bent dus altijd verzekerd van de beste deal voor jouw bus. Met een operational leasecontract heb je geen zorgen meer over onderhoud, schades en banden. Je betaalt een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten. Het leasen van bedrijfswagens wordt dan ook steeds populairder.

En ben je ZZP'er of starter? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om een Toyota Bedrijfswagen te leasen. Neem gerust contact op met een van onze bedrijfswagen-experts voor meer informatie.

Kennismaken met onze bedrijfswagen-experts?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.