go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Tesla Model 3. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Tesla Model 3 leasen

De eerste Tesla Model 3 werd in 2017 door Tesla op de markt gebracht. De Model 3 is een elektrische compacte sedan. Dit model is ontwerpen met als uitgangspunt veiligheid. De auto heeft een ultrasterke constructie en een laag zwaartepunt. Model 3 heeft 5 sterren behaald voor algemene resultaten en iedere subcategorie van de Euro NCAP-score. De Tesla Model 3 is voorzien van een panoramadak voor extra veel daglicht en frisse lucht. 

Het interieur van de Model 3 is minimalistisch en eenvoudig. In het interieur vind je een 15-inch touchscreen binnen handbereik, waarin je zelf de rij-instellingen naar eigen wens kunt instellen. Zo kan je onder andere instellen hoe scherp Model 3 reageert op het stroompedaal. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere Adaptive Cruise Control, rijstrookassistentie en een noodstopsysteem met voetgangersherkenning.

Model 3 biedt zitplaats aan vijf passagiers. De bagageruimte van Model 3 bedraagt 542 liter. De Tesla heeft een grote actieradius van 409 km met een accu van 50 kWh. De accu kan in ongeveer 30 minuten opgeladen worden met een snellader. De Model 3 kan je opladen bij elk openbaar laadpunt of met het oplaadnetwerk van Tesla. Tesla staat bekend om zijn innovaties en dit maakt Tesla ook bij Model 3 waar. Tesla maakt nu zelfs het laden leuker: op het centrale 15 inch touchscreen kunnen spelletjes gespeeld worden tijdens het laden.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Tesla Model 3 zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Tesla Model 3 tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Tesla Model 3. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

 

Bas van Suijdam

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!