go_to_content

Wil je graag de zekerheid van het beste Tesla-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Een moment geduld

Tesla leasen bij LeaseLinq

Tesla is de meest gewilde auto bij zakelijke leaserijders. Dat heeft alles te maken met het gestroomlijnde uiterlijk, het actieradius en de fiscale voordelen die gelden voor elektrische auto’s. Ook het Tesla-verhaal spreekt veel berijders aan. Tesla werd opgericht voor 5 ondernemers, onder wie Elon Musk. Het plan: dure elektrische auto’s bouwen, om daarna iets goedkopere modellen te kunnen maken. Tesla bestaat sinds 2003. De Tesla Roadster was het allereerste model, dat in 2008 verscheen. Er zijn 4 modellen: Model S, Model 3, Model X en de aankomende Model Y.

Tesla Model S leasen

De Tesla S is een vijfdeurs sedan. De auto kenmerkt zich door een futuristische uitstraling, geavanceerde comfort- en veiligheidstechnieken en het grootste bereik op de markt: maximaal 610 kilometer. De auto heeft twee onafhankelijke elektrische motoren met elk slechts één bewegend deel: de rotor. Deze aandrijving zorgt voor een snelle en soepele acceleratie. Je hebt keuze uit twee versies: de Long Range 310 kW en de Performance 450 kW. Die laatste versie heeft onder meer een snellere acceleratie van 0-100 km/u in 2,5 seconden.

Tesla Model 3 leasen

Sinds februari 2019 is de Tesla Model 3 te bestellen in Nederland. Het is een betaalbare, luxe sedan die compacter is dan de Model S. De auto is leverbaar in drie uitvoeringen: de Standard Range Plus heeft achterwielaandrijving en een actieradius van 409 km (WLTP). De Long Range en de Performance worden aangedreven door twee motoren. De Long Range heeft een actieradius van 560 km, de Performance van 530 km. De Long Range sprint in 4,6 seconden naar de 100 km/u, de Performance in 3,4 seconden.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Tesla leasen? Dat doe je het best bij LeaseLinq. Onze onafhankelijke experts vergelijken offertes van meerdere leasemaatschappijen op prijs en voorwaarden. Wij adviseren je over het beste aanbod, passend bij jouw specifieke wensen en situatie. We adviseren je ook over het leasen van een nieuwe Tesla (die je zelf kunt samenstellen) of een occasion. Wil je snel beschikken over jouw Tesla? Overweeg dan om een auto uit voorraad te leasen. LeaseLinq begeleidt je volledig: vanaf het selecteren van je Tesla tot aan het einde contract.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste Tesla-leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Bart Liefferink

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

Mooie auto voor een scherpe prijs, onder goede voorwaarden. Deskundige adviseur.

10
Door: Dhr. Bosman, Middelburg
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!