go_to_content

Wil je een Skoda leasen? Bij LeaseLinq ben je verzekerd van het beste leaseaanbod. Wij vragen offertes op bij meerdere maatschappijen en adviseren je over het beste aanbod.

Een moment geduld

Skoda leasen bij LeaseLinq

Het Tsjechische Skoda ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot een betrouwbaar merk voor liefhebbers van praktische auto’s die standaard rijk zijn uitgerust. Onderhuids vind je veel Volkswagen-techniek. Dat komt omdat Škoda onderdeel is van de Volkswagen Groep. Skoda is daarom al jarenlang populair bij zakelijke leaserijders.

Kies jouw favoeriete Skoda model

Skoda heeft aantrekkelijke modellen voor een brede doelgroep.  De Skoda Fabia (combi) is een praktische compacte gezinsauto met verrassend veel ruimte. En de Ocatavia en de Superb zijn representatieve gezinsauto’s die ook leverbaar zijn in nog ruimere combi-uitvoering. Houd je van een stoere SUV-look, kijk dan eens naar de Skoda Kamiq, de Skoda Karoq en de Skoda Kodiaq. Groot, groter, grootst.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Skoda leasen bij LeaseLinq? Wij regelen alles voor je. Onze onafhankelijke expert vragen offertes op bij meerdere maatschappijen en vergelijken de prijzen en de voorwaarden. Op basis hiervan adviseren we je over het beste leaseaanbod passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Als je snel wilt beschikken over je leaseauto, dan kun je een auto uit voorraad kiezen.

Zoek je een auto met een interessant tarief en een korte looptijd?

Kijk dan eens bij ons aanbod van occasions. Reageer snel, want de occasions zijn in trek. Heb je een auto uitgezocht? Wij helpen je van het samenstellen van je Skoda tot aan het eind van het contract. Onze dienstverlening is afgestemd op organisaties die graag snel en efficiënt werken. We adviseren je daarom sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

 

Wil je graag de zekerheid van de beste Skoda leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Mark Suierveld

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

Een voorbeeld uit het boekje snelle opvolging, duidelijk communicatie en zelfs bij wat uitdagingen wanneer dealers zich vergissen komt er een vriendelijke en informerende dialoog op gang.

9
Door: Dhr. van het Hof, Hazerswoude-Dorp

Sinds enige tijd werken wij samen met LeaseLinq. LeaseLinq is in staat om concurrerende leasetarieven af te geven met een vakkundig advies. Bovendien zorgen de vakkundige medewerkers dat alle documenten op orde komen

9
Door: Dhr. van der Louw, Vleuten
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!