go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Škoda Enyaq. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

Škoda Enyaq leasen

De Škoda Enyaq werd in 2020 op de markt gebracht. De volledig elektrisch aangedreven Enyaq is voorzien van een hogere carrosserie, een kenmerkende motorkap en een grotere bodemvrijheid die nadruk leggen op de SUV-uitstraling van de auto. De grille onder de motorkap en de kristal koplampen zijn typerend voor Škoda. De opvallende lijnen en scherp gevormde achterlichten dragen bij aan de dynamische uitstraling.

Het interieur van de Enyag is ruim door het MEB-platform. Tot de standaarduitrusting van de Enyag behoren onder andere het 13 inch centrale display en het nieuwe head-up display inclusief augmented reality. De Enyaq combineert het ruime interieur met een echt ‘loungegevoel’. De passagiers op de achterbank profiteren van de royale beenruimte.

Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken is de Enyaq voorzien van diverse assistentiesystemen. De Enyag maakt het parkeren nog makkelijker door de geavanceerde parkeerassistent. Daarnaast is de Enyaq onder andere voorzien van een remote parking control, travel assist en een inhaal assistent.

De auto heeft vijf deuren en biedt plek aan vijf volwassenen. Afhankelijk van de gekozen accu bedraagt de actieradius van de Enyaq tot wel 537 km. De Enyag beschikt over een bagageruimte van 585 liter. Bij de Enyaq iV 60 duurt ongeveer 42 minuten om de accu op te laden en bij de Enyaq iV 80 38 minuten wanneer je gebruik maakt van snelladen. Wanneer je de achterbank neerklapt, bedraagt dit maar liefst 1.710 liter.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Škoda Enyaq zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Škoda Enyaq tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Škoda Enyaq. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Jaap Dwarshuis Leaselinq
Jaap Dwarshuis

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Leaselinq heeft binnen hun eigen netwerk een perfect passende lease-oplossing geboden voor een heel scherp tarief. Zijn goed bereikbaar en reageren uiterst snel en adequaat. Vaste contactpersonen houden het contact persoonlijk en als je belt weten ze waar het over gaat. Hebben kennis van de auto en denken actief mee in oplossingen.

10
Door: Martin, Maarssen

"Een correcte en vlotte behandeling van het dossier. Afspraken worden nagekomen en je wordt op een plezierige wijze geholpen."

9
Door: Dhr. Boer, Dronten

Ik heb goede ervaring met Leaselinq, duidelijk verhaal. Denken mee met het lease project. Wij wilden graag een voorraad auto leasen. Konden zelf aangeven waar een auto nog op voorraad stond en Leaselinq heeft ook opties aangeboden. Prijstechnisch ook op goed niveau.

9
Door: Dhr. Wessels, Schiedam
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!