go_to_content
Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een SEAT Taracco. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.
Een moment geduld

SEAT Tarraco leasen

De SEAT Tarraco werd in 2018 geïntroduceerd door SEAT. Het is de grootste SUV van SEAT. De Tarraco is innovatief en heeft een stoere, sportieve uitstraling. Afhankelijk van de gekozen uitvoering biedt de Tarraco zitplaats voor vijf of zeven passagiers. De Tarraco is voorzien van moderne assistentiesystemen, waaronder Lane Assist, Front Assist inclusief fietser- en voetganger-herkenning, Emergency Call en Pre-crash Assist.

Kenmerkend voor het interieur zijn de horizontale lijnen in het dashboard die zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Met het infotainmentsysteem Full link zorg je ervoor dat je altijd verbonden blijft. De virtual cockpit is in te richten naar je eigen wensen en de sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun zorgen voor ultiem comfort. Daarnaast vind je een draadloze oplader in de Tarraco. Aan de buitenkant heeft de Tarraco grote grille koplampen die aansluiten bij de vernieuwde lijnvoering met driehoekige vormen. De bagageruimte van de uitvoering met vijf stoelen varieert van 700 tot 760 liter.

De Tarraco is verkrijgbaar met een dieselmotor, benzinemotor of een benzine plug-in hybride. De SEAT Tarraco PHEV beschikt over een elektrische motor en een brandstof motor. Je kan maximaal 48 kilometer volledig elektrisch rijden. De accu (12,8 kWh) van de Tarraco is binnen 3,5 uur volledig opgeladen via een wallbox (3,5 kW). Wanneer je remt zet de Tarraco deze energie weer om in elektriciteit.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een SEAT Tarraco zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je SEAT Tarraco tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een SEAT Taracco. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

Zeer prettig en professioneel contact met Victor van Putten, die zich ontpopte als een betrouwbare en open gesprekspartner en zich hield aan de gemaakte afspraken!

10
Door: Dhr. van Weenen, Hazerswoude-Dorp

Snelle service, accuraat en behulpzaam. Al jaren tevreden over LeaseLinq

9
Door: Roland, Helden

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!