go_to_content
Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Seat tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.
Een moment geduld

Seat leasen bij LeaseLinq

De eerste Seat werd in 1953 geïntroduceerd. De Seat is al een geruime tijd populair bij sportieve rijders. De Seat is een betaalbare en sportieve auto met een degelijke bouwkwaliteit en gedetailleerde afwerking. Elektrisch rijden kan in de Mii electric. Populaire hatchback-modellen zijn de Ibiza en Leon.

Seat Ibiza leasen

De Seat Ibiza is het bestverkochte model van Seat. Het is een stoere en sportieve auto. De auto is voorzien van alle gewenste comfort. De Seat Ibiza heeft maar liefst 355 liter bagageruimte en de achterbank is ook inklapbaar. Het interieur van de Seat Ibiza is een mix van maatwerk en state-of-the-art technologie. Met het Media System Navi 8 inch met touchscreen kan je onder andere navigeren, bellen en muziek luisteren. De Seat Ibiza heeft een benzinemotor en levert een vermogen van 110 pk. 

Seat Leon leasen

De Seat Leon heeft een sportieve uitrusting en benadrukt dit met soepele en scherpe lijnen. Het interieur is strak met een centraal display en een digitaal instrumentarium. De Seat Leon heeft een bagageruimte van 380 liter. Liever een auto met grotere laadruimte? Kies dan de Seat Leon Sportstourer. Deze heeft een bagageruimte van wel 620 liter. De Seat Leon is er zowel handgeschakeld als automaat.

Het beste leaseaanbod bij LeaseLinq

Wil je een Seat zakelijk leasen bij LeaseLinq? Dan vergelijken wij de offertes van meerdere leasemaatschappijen. We leggen de prijzen en voorwaarden naast elkaar en adviseren je over het beste aanbod. Dat is het aanbod dat past bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wil je snel de weg op? Kies dan voor een auto uit voorraad. Of bekijk ons aanbod occasions, als je een auto zoekt met een interessant tarief met een korte looptijd. Wij helpen je volledig: van het samenstellen van je Seat tot aan het einde van het leasecontract. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op organisaties die snel en efficiënt werken. We adviseren je dus sneller én voordeliger.

Kies ook voor het beste leaseaanbod

Wil je graag de zekerheid van het beste leaseaanbod? Vraag bij ons dan vrijblijvend een offerte aan voor een Seat. We nemen tijdens kantooruren binnen 15 minuten (!) contact met je op.

Elise Sas

Advies nodig? Tijd besparen bij een leaseauto zoeken?

Stel je vraag aan één van onze onafhankelijke lease-experts. Ma t/m vr bereikbaar van 8:30 - 17:00 u.
0341-760088 Neem contact op

"Gedurende onze samenwerking hebben wij gemerkt dat LeaseLinq ons echt probeert te ontzorgen qua lease-gerelateerde zaken. De wijze waarop dat gaat, met een vaste contactpersoon die meedenkt en een stap extra voor je zet, is heel prettig! Het grootste voordeel vinden wij enerzijds dat er een partij is die met je meedenkt en anderzijds dat we als organisatie niet vastzetten aan een leasemaatschappij. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit."

10
Door: QL Projectburo, Houten

Hard ingezet om een oplossing te vinden ondanks dat ik een starter ben. Zeer professionele houding en zeer vriendelijk in contact en erg behulpzaam. Dank je wel Jaap.

10
Door: Tunc, Landsmeer

"Met de Duurzame Adviseurs hebben wij drie jaar geleden actief ingezet op een 100% elektrisch wagenpark. Onze adviseurs zijn door het hele land actief en hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Een goede partner die snel kan schakelen is daarom enorm belangrijk en dat hebben we gevonden in LeaseLinq. Met de persoonlijke en snelle service zorgt LeaseLinq voor passende adviezen. Dat scheelt ons veel tijd en daarmee ook geld."

10
Door: De Duurzame Adviseurs, Amersfoort
Meer weten over zakelijk leasen?

Stel gerust je vraag, onze lease experts staan voor je klaar!